Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abrakadabraaaaaaaaaa

zdecydowalibyscie sie na bycie z kims z kim sie swietnie rozumiecie

Polecane posty

i kto odpowiada wam charakterem ale zupelnie nie pociaga was fizycznie? ja tak mam i sama nie wiem co zrobic.wiem,że go zranie i z drugiej strony tez wiem ze moge nie spotkac juz drugiej takiej osoby o takim char.tylko ten wygląd,zupełnie mi nie pasuje:(

Gość kjy u76
nie

Gość buhahaha post o tym
kochanie, ja sie nie odwazylam. przez 4 lata przyjazni. super sie rozumielismy, ale mnie nie pociagal. do czasu. teraz moglabym nie wychodzic z jego lozka :P

Gość buhahaha post o tym
poza tym pamietaj, ze wyglad sie zmienia. lepiej spedzic starosc z kims kto cie rozumie i z kim masz o czym gadac... wiem cos o tym, bo wyszlam za maz za przystojnego faceta. a niedlugo sie z nim rozwiode. dla tego brzydszego, ale cudownego.

nie wiem,ale mnie zupelnie nie pociąga wiec chyba nic by nie wyszlo z tego.najgorsze jest ze to swietny chlopa i ja mu sie podobam bo mówil mi o tym wiele razy, w dodatku mówil tez ze jest swiadomy ze nie ma u mnie szans, a mnie to tak strasznie rozbraja.ehh co poczac

Gość buhahaha post o tym
kiedys cie wezmie... byle nie bylo za pozno...

niekoniecznie wezmie,watpie

Gość na ogol jak sie z facetem
rozumiem to pociaga mnie tez fizycznie. A jak mi nie podpowiada chrakterem to nie ma sily, zeby mnie pociagał.

Gość buhahaha post o tym
to jak cie nie wezmie to po co pytasz? mowie ci po sobie, mnie nie bralo 4 lata.

nie nie nie. rozmowa to nie wszystko, gdy chce sie stworzyc zwiazek osoby musza czuc do siebie pociag fizyczny- on liczy sie tak samo jak porozumiewanie sie

pociaga mnie jego charakter a ale nie wyglad, a nie oszukujmy sie wyglad jest wazny i fakt faktem przemija,ale jest wazny.no i nic juz nie wiem

bedziesz z nim az w koncu poznasz kogos z kim dobrze sie bedziesz porozumiewac a do tego bedzie dla ciebie atrakcyjny i od razu rzucisz tego co cie nie pociaga...

wlasnie tego sie boje bo nie chce go nigdy zranic. a z drugiej strony latka lecą a na horyzoncie nie ma nikogo takiego,poza tym moze sie zdarzyc ze nie poznam nikogo o równie fajnym charakterze,i stad te moje forumowe uzalanie sie