Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eric Cartman

!!!! NO TO JESTEM

Polecane posty

Gość dfdsfdfds
Po co znowu?:o

Gość NO WRESZCIE
DŁUGO CIEBIE NIE BYŁO :O

ok... ale musi być w miasto nie w pole bo tej zimy mam same obcaskowe kozaki, weszłam w butach wycieczkowych na grabie i juz się niech nie da chodzic.

Gość wielkie YO
co tam u ciebie? a jestes polakim bo tak "niepolsko" sie podpisales...

Gość xrrddrd
W Silesi bylas?

Gość kaIafior
Wrzuciłaś coś na ruszt?

kupiłam sobie: farbę do włosów (palette delux czekoladowy brąz), 6-pack kubusia ze szklanką, 1 leon litrowy, petitki takie pakowane po 4 w 6 paczuszkach, pilnik do paznokci, multivitaminę rozpuszającą sie w wodzie. Oraz 2 czekolady, 3 kinder-bueno, 1 coca-cole litrową na dziś bo dziś mam niezdrowy dzień.

Eric Cartman ok... ale musi być w miasto nie w pole bo tej zimy mam same obcaskowe kozaki, weszłam w butach wycieczkowych na grabie i juz się niech nie da chodzic. :D Na kogo w mieście zapolujemy? Może zrobimy taką grę: Zdobędziemy podstępnie adresy naszych przyjaciół z Kafeterii i będziemy do nich strzelać :) Lubię lekko psychopatyczne zabawy bronią, a Ty? :D

no ja lubie totalnie psychopatyczne zabawy :) O tak tak! Jestem za ! odwiedzmy kumpli z kafeteri! Zaczniemy od przerwy, za odbieranie zainteresowania mojej osobie !

Gość kupimy sobie kalendarz na 2009
:classic_cool:

Gość Get lost madafucker
Eric Cartman no ja lubie totalnie psychopatyczne zabawy O tak tak! Jestem za ! odwiedzmy kumpli z kafeteri! Zaczniemy od przerwy, za odbieranie zainteresowania mojej osobie ! Nafaszerujemy jej cycki ołowianym śrutem, żeby się wyciągnęły do pępka :D I zrobimy jej śrucinami sztuczny powyciskany trądzik :D