Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta111

czy jestem podla?

Polecane posty

Gość kobieta111

nie moge zrozumiec mezczyzn, kiedy spotykam sie z ktoryms. Zaznaczam,ze sa to jedynie spotkania "na kawe" badz wypad zeby cos wspolnie zjesc. Sa to moi znajomi, badz zdarza sie, ze dam sie zaprosic mezczyznie, ktoremu wpadne w oko na kawe... Od razu mowie, ze jestem singlem ale zaznaczam, ze jest mi z tym dobrze i nie chce tego zmieniac. Jestem mila i tyle... nastepnie panowie robia mi wyrzuty sumienia, za przewracam im w glowie a nie chce tworzyc zwiazku. czuje sie teraz okropnie, chyba zaczne omijac mezczyzn, takie delikatne isoty....

Gość szara komorka B
tak jestes podla :P jestes kobieta wiec to niejako wpisane jest w Twoj los

Gość borborra
no coz, im bardziej jestes niedostepna, tym wieksze pozadanie wzbudzasz u mezczyzn, tak juz sa skontruowani hehe, wieczni lowcy

Gość kobieta111
hehehe dzieki, dodam tylko tyle, ze place zawsze za siebie ;) to nie taka jedza ze mnie.

zanim się obejrzysz już będzie dla Ciebie za późno i zostaniesz na zawsze tą szczęśliwie samotną :)

Gość kobieta111
moze masz racje ... poki co dobrze sie trzymam ;) ale to nie trwa wiecznie - wiem . Chyba mam wygorowane wymagania wzgl mezczyzn i temu zostane sama, kto wie.

Gość też singiel
ja mam podobnie, tyle że jestem facetem. To wszystko zależy chyba od ludzi, ale większość kobiet, które zapraszam na niezobowiązującą kawę, czy kolację myśli od razu, że szukam żony. Jestem singlem, dobrze mi z tym i nie chcę tego zmieniać-nie wszystkie jednak to rozumieją. Powodzenia życzę :)