piegi818 0 Napisano Listopad 15, 2008 Pewnie przeczytam że to wywód głupiej dziewuchy, ale mam problem... Kiedy można poznać czy jest się w ciąży? Coś typu ala twardniejący brzuch parę dni po, czy jakieś bóle? Kurcze... Dlugo juz wspolzyje, we wtorek pekla guma, mleko sie wylalo we mnie... :( od razu wizyta u ginekologa, dostalam tabletke \'po\' escapelle i boję się... @ ma być za 8 dni a ja schizuje... Może mi się coś zdaje... Ale dziś mam wrażenie, że brzuch mi robi się twardzy, a może zawsze tak było, a nie zwracałam uwagi na to? Poradzcie cos... czy ta pigulka jest skuteczna? Najgorsze jest czekanie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Noctua Napisano Listopad 15, 2008 Jak wzięłaś escapelle i to od razu to nie ma obaw.Naprawde.I nie schizuj, bo to będzie powodować,że okres będzie się jeszcze opóżniał.jest ok:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piegi818 0 Napisano Listopad 15, 2008 wiem, to glupie... ale nigdy tak mnie nie schizowalo... zdarzaly sie stounki bez prezerwatywy, ale nigdy nie poczulam w sobie spermy.. i taki strach samoistnie sie rodzi... boziu, mam nadzieje, ze sie dobrze skonczy... :| probuje o tym nie myslec, ale ciagle mam gdzies w glowie rosnacy brzuch, i widok matki w 8 miesiacu tez nie uspokaja... :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasia_________ Napisano Listopad 15, 2008 raczej mało prawdopodobne żebyś miała objawy od razu po wpadce... jak zgłosiłaś się do tabletke ' po ' to b. maaaało prawdopodobne że jesteś w ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piegi818 0 Napisano Listopad 15, 2008 Może to dzięki mojemu lekarzowi... Zapytałam czy te tabletki ą skuteczne, czy mogę mieć nadzieję, a może pewność? powiedzial mi, ze pewna moge byc tylko smierci i to jego haslo jakos nie napawa mnie optymizmem... za 8 dni bede sie cieszyc lub plakac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Noctua Napisano Listopad 15, 2008 Będzie ok!!!A lekarz jest debilem!!!Naprawdę nie panikuj! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasia_________ Napisano Listopad 15, 2008 co za idiota Oo jak ja nienawidze takich ludzi którzy mają w dupie sytuacje kobiety, myślą tylko 'biedne dziecko'... a nawet nie wiadomo czy coś z tego by było Oo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piegi818 0 Napisano Listopad 15, 2008 Ja chyba zmienie lekarza, bo juz trzeci raz slysze taki tekst... jak odbieralam wyniki cytologii to tez mi mowil ze pewna moge byc tylko smierci... jak mialam zapalenie jajnikow tez popial sie swoim haelkiem... ale mam nadzieje ze bedzie dobrze... idac do lozka z facetem jestem swiadoma tego, ze moga byc konsekwencje, ale wolalabym obejsc sie bez nich...bede tu pisac przez te pare dni... bo inaczej zwariuje chyba... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdvzxcb Napisano Listopad 15, 2008 na twoim miejscu nie wierzyłabym ze za 8 dni wszystk się wyjaśni ja brałam inną tabletkę po, ale pierwszy okres po wzięciu tabletki miałam spóźniony o 5 dni,a kolejny o 3tygodnie!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasia_________ Napisano Listopad 15, 2008 współczuje Ci ten stres wykańcza, wiem jak to jest zrób test po 10 dniach od wtopy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piegi818 0 Napisano Listopad 19, 2008 dostalam @... Ulga... ale tez pojawil sie jakis zal... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach