Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajajajjjajays

maz mi wyznal, ze...

Polecane posty

Gość jajajajjjajays

moj maz wyznal mi ostatnio ze uwielbia sie ze mna kochac gdy jestem nawalona, czyt. pijana.Ze wtedy moze robic ze mna co chce, ze jestem cala jego (kiedy na trzezwo nie zgadzam sie na wszystko, wiadomo.) Ze moze mnie wykorzystac, tak jakby gwalcic i ja sie na to wtedy zgadzam. Czy to jest zboczenie z jego strony???

Gość borabora
może zastanów się czy nie warto bardziej wyluzować na trzeźwo ? a czy tobie te "nowalijki" po pijanemu sprawiają przykrość czy przyjemność ?

Gość olka1777
Hmm... Słuchaj no wiadomo że kobieta po alkoholu jest " łatwiejsza" :). ALE! Jeżeli chodzi o Twojego faceta to myślę że dlatego woli jak wypijesz bo to jest może bardziej urozmaicone. Nowe pozycje , nowe doznania. Wiadomo,że my dziewczyny nie eksperymentujemy tak jak faceci , ale wydaje mi się że On może cche próbować czegoś nowego , chce urozmaicić wasze życie erotyczne a nie dajes zmu szansy ? Sróbuj z Nim o tym pogadac. Zaproponuj kolacyjkę świecie ale bez alkoholu ubierz cos sexi , fajna bielizne i coś nowego spróbujcie, wtedy zobaczysz jak się bedzie zahcowywał.

Gość yyyyyy
a czemu na trzezwo nie zgadzasz sie na wszystko? no i co to jest to wszystko?

Gość jajajajjjajays
nie zgadzam sie na wszystko bo niektore rzeczy sa dla mnie nie do przyjecia, ale nasz seks nie jest nudny :O oral, anal, rozne pozycje, po pijanemu zrobilam mu kupe na klatke, nie wiem moze o to mu chodzi?

Gość jajajajjjajays
no raczej nie pije bez umiaru i pamietam nast, dnia co bylo, ale w czasie sexu tez jestem swiadoma co sie dzieje. I przyznam ze sprawia mi to przyjemnosc jak on sie ze mna kocha, jest inaczej. W takim sensie, ze np seks analny jest, mowi ze bardziej jęcze co go podnieca jeszcze mocniej, ze moze na mnie mowic inaczej, tzn wyzywac tak dla urozmaicenia. I mi sie to naprawde podoba, ale na trzezwo to juz nie bardzo. Nie jestem jakas alkocholiczka ale wiadomo, czasem jest okazja to se popijemy... To moze ze mna jest cos nie tak a moj facet jest calkiem normalny??

Gość olka1777
Hmmm znam osoby, które wszystkie potrzeby fizjologiczne zalatwiają na partnerze! :) . Słuchaj no a wcześniej tak nie było , bo to hcyba nie z dnia na dzien , a ile lat jesteście już razem. Może jest pantoflem, a tlyko wtedy ma możliwosc dominacji nad Tobą ?

Gość jajajajjjajays
nie potszywac mi sie tu do diaska!!!!!!!!!!!

Gość qurszka
ja się zawsze wstydzę i cykoruję przy nowościach. Też jak wypiję to jest łatwiej się rozluźnić. I CHWALĘ TO SOBIE ! Ostatnio wsadził mi (troszkę) palec w tyłek podczas stosunku, najpierw szok i próba obrony, ale był nieubłagany i jak tylko się poddałam to miałam megaorgazm.

Gość jajajajjjajays
razem juz 7 lat, po slubie 4. A to ze jest pantoflarzem moze miec znaczenie???W sumie to ja w domu mam ostatnie zdanie, ja decyduje o wiekszosci a maz jest ulegly. Taki juz jest, wiem ze to mu pasuje i odpowiada, probowalam w nim to zmienic ale on woli byc takim jakim jest

Gość wredt33
Jak od czasu do czasu i sprawia ci to przyjemność - to jakie tam zboczenie ?

Gość jajajajjjajays
gurszka no wlasnie. Ostatnio po pijaku wreczyl mi wibrator,ktorego nigdy nie uzywam, mam jakis niesmak do tego. No ale wtedy sie zgodzilam, on we mnie od tylu a sztucznego wsadzil mi w cipke, tak wiec na dwie dzurki. W zyciu bym sie nie zgodzila na cos takiego, ale wtedy bylo zajebiscie fajnie

Gość yyrek
bo każdy facet woli być pantoflarzem taka prawda

Gość olka1777
Studiuję psychologię i słuchaj niby to tlyko ksiażki i wiedz apodręcnzikowa , ale może on w ten sposób wyraża siebie. Chodzmi mii o to ,że np Ty w domu żądzisz np : zrób zakupy . wynieś smieci itp . A on cche np swoją dominacje pokazać przez stosunek. Że sypialnia jest jego terytorium i czyms innym od zwykłego codziennego nudnego życia? A dawniej przed ślubem te ztak było ? czy jak go zdominowałaś ?:P Ale popieram facet ma się słuchac !

Gość wredt33
no widzisz to po prostu czaem chce porządzić. i to od razu na strategicznym obszarze. Trochę stażu małżeńsko - je*liwego i przyszła chęć na eksperymenty. Sama też kombinuj - np kiedyś upij go i ty zarządź co ci do głowy przyjdzie

Gość olka1777
Sróbuj tak zaszaleś bez alkoholu. Wymyśleć coś ciekawego i pikantnego zobaczysz jak zareagouje

Gość olka1777
A i sorki za błędy ~!!:)

Gość jajajajjjajays
hih.. no jak ja go spije to on pujdziew w kimono.Przed slubem bylismy na rowni ze tak powiem, to zdominowanie przyszlo z czasem, moze juz ze 2 lata tak jest. No ale czasem chce tez zebym to ja dominowala w lozku, jak juz na trzezwo.

Gość olka1777
to wymysl np kolacyjke sexi ubior bez alkoholu oczywscie ta kolacja i powiedz ze mas zniespodzianke ze nic nie musi robic dzis ty sie nim zajmeisz czy cos :PP i dzialaj ;p zoabczysz co z tego wyjdzie po tylu latach znajomosci moze szczera rozmowa?

Gość jajajajjjajays
to czyli ze to normalne???? powiedzial mi tez, ze nie moze sie doczekac nast, takiego razu, zebysmy popili. O, i jeszcze cos. Jak wlassnie jestem pijana to wyciaga ze mnie rozne rzeczy w czasie sexu, pyta sie co bym chciala, jakie jest moje sexualne marzenie. I sie wygadalam wtedy (glupia) ze trojkat-on i jeszcze jakis koles_ a nast. dnia bylo mi tak glupio i wstyd... powiedzialam mu ze to nieprawda. Bo jestem ciekawa jak to by bylo, ale nigdy nie chcialabym tego spelnic, to tylko takie mysli. w zyciu absolutnie... brrr

Gość kaliana40
jak ma pomysły i chce porządzić to mu się nie wchrzaniaj z własną inicjatywą. Niech to będzie jego domena. Twoją rolą jest ulegać. A jak takie ostre eksperymenty sprawiają ci przyjemność to jaki problem ? I nie medytuj czy na trzeźwo byś pozwoliła, skoro było fajnie. Najwyżej pogadaj kiedyś - na trzeźwo, żeby ustalić jakieś granice. Nie za ostre, ale np dotyczące seksu zbiorowego, chyba że ci nie przeszkadza.

Gość kaliana40
fajne to wyciąganie zachcianek, teraz może nie odpuścić. trójkącik to bardzo ryzykowna sprawa, ale może być odlotowy. Bezpieczniej jest z kimś obcym, bo nie ma dalszych kontaktów i obciążeń. może poznany wcześniej luźno jego kumpel z wcześniejszej pracy ?

Gość nnnssstttt
w ramach takich eksperymentów mój facet na imprezie u znajomych w zacisznym pokoiku rozebrał mnie i chciał się kochać. Nie chciałam bo bałam się że ktoś wejdzie. Wtedy zabrał moje ubrania i wyszedł. Zostałam w samych stringach, wściekła i dopiero dostałam cykora że ktoś wejdzie. I jednocześnie podniecona, jak wrócił kochaliśmy się nie zważając już na nic.

Gość jajajajjjajays
tak, tylko on by sie nie zgodzil. Tzn wtedy powiedzial ze MOZE, zalezy jak bym go nakrecila i wogole, ale nast dnia jak o tym gadalismy to stwierdzil ze absolutnie, on by tego goscia napierdalal. Zreszta sie nie dziwie, bo gdyby tym trzecim miala byc jakas kobitka to tez bym jej przylozyla a nie sie zgodzila na cos takiego ;)

Gość jajajajjjajays
no to spoko z tymi ciuszkami, taki dreszczyk troche

Gość koko65
a jak by ten gosciu najebal twojemu i cie przelecial to co wtedy?????

Gość przerazamnieglupota
panienko ale po co Ci akceptacja spoleczna do tego co Ty lub Twoj maz robicie w sypialni? ja generalnie kompletnie nie rozumiem o co Ci chodzi, nie stawiasz zadnego problemu, a jedynie opowiadasz co tam macie w zwyczaju robic, mowic i myslec, oraz pytasz sie "czy to normalne?". Ile Ty masz lat? 15? jesli chcesz sie pochwalic to ok, ale nie rob z tego kategorii ocennej, bo jest to juz szczyt idiotyzmu!

Gość najlepsza wyręka to kobieca
Gość minako
Co tam filmiki z internetu, nie ma to jak własny !!! w sobotę mój facet wykorzystał że byłam nawalona i nastawił kamerę która nagrała nasze harce. Ja nic nie wiedziałam. Wieczorem w niedzielę zrobił nastrój - świeczki, winko i zapowiedział coś ekstra. Po dużym kieliszku puścił nasze nagranie a ja jednocześnie wściekła tak się podnieciłam że jak tylko wsunął mi rękę między nogi dostałam orgazm - nie ostatni tego wieczora.