Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marketa

Cyfra + pomoze ktoś?

Polecane posty

Czy jest na forum ktoś,kto ma Cyfrę +?Miałabym pytanie. Nie mam kogo sie poradzić.Dzwoniłam do obsługi technicznej,wisiałam na telefonie poł godz.,nikt sie nie zgłosił.:( Na stronie Cyfry nie mogę sie zalogować.Ciagle wyskakuje,ze zły nr.karty albo abonenta........ Jeszcze przed chwila mi się komp zresetował........Sam.......:O

Gość to pewnie przez tą cyfre

Tylko ja nie wiem,czy juz moge się tam logować.Chodzi mi o kanały kodowane.Trzeba czekać,aż wszystkie sie odkoduja,czy jak?Poza tym,nie mam tych niekodowanych,np.TV 1,2,itd....... Tzn.mam,ale na antenie naziemnej.

Bo wiesz,mamy tę Cyfrę od wczoraj.:P Niektóre kanały mam chociaz są kodowane,z resztą,jak pisałam.Ale poczekam godzinkę,jak radzicie. Bo sobie zrobilam "Listę moich kanałów" i nic z tego,nie ma .:( Jest Polonia,TV5.......

Kartę(chyba)mam odkodowaną.Czekałam wczoraj 5 godzin na odkodowanie.Później dopiero mogłam ustawić antenę. Niektóre kanały mam (jak wcześniej pisałam),np.Polonię,TV5......Chodzi o resztę. Poczekam,jak radziliście.:)

Czekałam cala noc,tzn.decoder był włączony i co?I nic!:( Czyżby tak długo sie czekało na odblokowanie kanałów? Poradźcie coś,proszę.:)

resetuj dekoder tzn. wyłacz go z sieci i ponownie włącz i włóz kartę. ustaw decoder na kanale 1 tvp1. i odczekaj ok. godz. jezeli nie masz aktywowanej karty to może to potrwac i cała noc bo cyfra zmieniła na słabszy i wolniejszy jeżeli chodzi o updating system kodowania z seca2 na nagravision. sprawdz w menu czy sie wczytały uprawnienia odbioru.

Wiesz,patrze na uprawnienia odbioru i pisze tam tak:Ostatnio przesłane prawa odbioru do:.............. Ponizej pisze :1.1.1992------>Cyfra 1 Ponizej pisze:1.1.1992------->Cyfra 2 Z tego wynika,ze nie mam uprawnień.:( józio,to mogę resetować dekoder tak jak pisałeś,czy czekać?

resetuj i czekaj. powinno Ci się ukazac w uprawnieniach odbioru cyfra1 np. aktualnie ja mam : 08.01.2009. cyfra2 tak jak u Ciebie. ustaw na program kodowany czyli np. tvp1 i ok. 1 godz. czekaj. więcej nie trza bo gdyby tam w uprawnieniach nic nie było to nocka czekania na updating systemu nagravision. a on juz na karcie jest. tylko Twoich osobistych uprawnien tam nie ma. zaloguj sie na ica.wpisz numer karty bez spacji i kropki potem numer abomnenta [ Twój] i hasło. jak już tam bedziesz to jest opcja w zakladkach : Twój sprzęt. pokaze Ci Twoją kartę. i opcja reaktywacja karty. raz na dobę możesz wcisnąc tą opcje i czekać . pozdrowionka

Kruca,juz wczoraj chciałam sie zalogować na ICA.Nic z tego,wyskakiwało mi ciągle,ze albo zły nr.karty albo abonenta.:( Wpisywałam nr.bez spacji,a nr.karty bez dwóch ostatnich cyfr.Wszystko było w/g zaleceń.I tak nic nie wyszło z tego.:( Na razie zresetowałam dekoder,włożyłam od nowa kartę,ustawiłam na TVP 1 i czekam. Jak co,będę jutro dzwonić do Centrum Cyfry w B-B. Mam nadzieję,ze obejdzie się bez dzwonienia. jozio,jeszcze raz dziękuje.:) Pozdrawiam

józio,będę Ci dozgonnie wdzięczna.:) Czekałam i czekałam,nic się nie działo.Weszłam na ICA dałam na reaktywację karty,nie minęło pół minuty i dekoder zaskoczył!:D Jeszcze raz wielkie dzięki 🌻

super! milego ogladania. mecz jest dzis a nawet dwa w canal+sport i w orange sport. chyba teraz masz ten promocyujny pakiet , ktory ma wszystko i HBO i Cinemax i Filmbox?

Gość na08
staram się uruchomic Cyfrę +, lecz nie wyskakuje okno menu....co robic?