Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mikulka

Czy są jacyś geje na kafe? Mam pytania

Polecane posty

Czy ukrywać to? Jak zagadać do chłopaka-jak rozpoznać czy tez jest homo?

Gość GEJJJJJJJJJJJJJJJ
Oczywiscie ze gej rozpozna geja

Gość GEJJJJJJJJJJJJJJJ
Nie ukrywac po co byc soba

a jak facet potrafi oceniac(trafnie) orientacje innych facetow i do tego jest troche taki "cieply" to znaczy ze tez jest gejem?

Gość Miły facet 27
Gej ma w darze "gejradar" którym rozpoznaje drugiego geja. Kobieta nie pozna, chyba, że jest to widoczne...ale nie zawsze tak bywa. Dlaczego po prostu nie zapytasz go na wstępie...?

a hacet hetero nie ma tego gejoradaru? czy facet hetero tez jest w stanie rozpoznac innych gejow?

Dziś byli na paradzie/marszu równości. jakies 200 sztuk. Pewnie nie tylko geje ...

Mam 17 lat-do klubu nie wpuszczą. Gejradaru nie mam. Podoba mi sie kolega z klasy, wstydze sie go zapytać. Jesli jest hetero to zacznie robic ze mnie polewę. A jesli rozpowie innym?

Ciotella czytaj uwazniej. Ja niewiem czy ten chłopak jest homo. Pytam sie jak rozpoznać czy jest

to czemu od razu zakladasz ze jest homo? prawdopodobienstwo ze jest homo jest male, chyba ze widzisz jakies "niepokojace" oznaki ze moze byc cieply.

Miły facecie 27 ! : Ja, znajomI geji nie rozpoznajemy wcale :( Za to żony są w tym wręcz bezblędne ! :D Nie wiem skąd to ma :( :D

Gość Miły facet 27
Może użyć starego sposobu: Otóż zapytaj go o kobiece sprawy: moda - uroda - itp Jesli będzie się znał na KOBIECEJ ! modzie to znaczy, że jest duże prawdopodobieństwo, że jest gejem.

Nie sadze by mi to przeszło. Jak patrze sie na jakies ciacho typu Gerard Butler, to chciałbym zeby mnie przeleciał, zebym sie z nim całował. Nie wyobrazam sobie seksu z kobieta- brzydza mnie piersi, minety nie zrobiłbym nigdy.

brzydza cie piersi?! przeciez kobiece piersi (w wiekszosci) sa bardzo ladne:) nawet swoich sie brzydzisz? ja nie widze w piersiach nic obrzydliwego...:O

Ciotella Nie zakładam ze jest homo. Zakladam ze jest hetero, i co by było gdybym zaproponował mu chodzenie

Miły facet 27 Może użyć starego sposobu: Otóż zapytaj go o kobiece sprawy: moda - uroda - itp Jesli będzie się znał na KOBIECEJ ! modzie to znaczy, że jest duże prawdopodobieństwo, że jest gejem. EEEee to lipa. Ja się znam na modzie i urodzie, a jestem jedynym 100% mężczyzną na Kafeterii.

ja mam 2 kolegow bi i hmm po jednym troche to widac bo jest dosc zniewiescialy i nie ma kumpli, zawsze lepiej dogadywal sie z dziewczynami. po drugim nie, gdyby otwarcie sie do tego nie przyznal nie domylilabym sie.

\"Miły facet 27: Może użyć starego sposobu: Otóż zapytaj go o kobiece sprawy: moda - uroda - itp Jesli będzie się znał na KOBIECEJ ! modzie to znaczy, że jest duże prawdopodobieństwo, że jest gejem.\" Odpada... :D

najlepiej bedzie jak zajrzysz na strony gejow i tam na pewno znajdziesz sposoby jak rozpoznac gejow i w w jaki sposob sie oni ukrywaja:)

Juz nie wiem co robic. Karol jest taki przystojny,inteligentny,miły, ale chyba nie dla mnie. Chodzilismy do jednej klasy w gimnazjum. Teraz poszlismy do jednego liceum ale do innych klas. Wiem ze go kocham

Gość Do... KUSICIEL
EEEee to lipa. Ja się znam na modzie i urodzie, a jestem jedynym 100% mężczyzną na Kafeterii. ///////////// a od kiedy GEJ nie może być 100% mężczyzną? tak samo jest zbudowany...