Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sddfewfeeeed

pilnie potrzebuję przetłumaczenia textu

Polecane posty

Gość sddfewfeeeed

Good Day, I saw your item you listed on allegro.pl and i will like to make a quick purchase of this item for my client and i also have some questions for you: 1. How do you want me to payment for the item? 2. Do you accept payment through Bank Transfer? 3. Can you send this item to my client in Nigeria through POCZTEX EMS? If this is alright with you then want you to give me thew bank account details that you want me to transfer the money for you i will like you to give me the cost for this item plus shipment through POCZTEX EMS to my client address below: # 13 Balogun street Agege, Lagos, 23401 Nigeria. I await your fast response. rozumiem go w 50% jednakże chciałbym aby ktos mi przetlumaczył dokładniej bo jak widać chodzi o allegro i wolałabym go rozumieć w 100%, pozdrawiam i z góry dziękuję!!!

Gość Ile zapłacisz....
...bo nie sądzę by za darmo !!!

Gość barak obamaa
cos tam pisze żebyś wysłała pare dolców temu murzynowi z Nigerii co mu obsmyczałaś pauke bo mu sie kasa skonczyła czy coś 💤

Gość Szybkie tłumaczenie
Zobaczyłem twój przedmiot wystawiony na allegro.pl. Chwiałbym dokonać szybkiego zakupu dla mojego klienta , a także mam kila pytań. 1. Jak chcesz abym zapłacił ? 2. Czy akceptujesz płatność przelewem bankowym ? 3. Czy możesz wysłać ten przedmiot do mojego klienta w Nigerii przez POCZTEX EMS ? Jesli akceptujesz to zatem podaj mi szczegóły twojego konta bankowego (pewnie numer) na który mam przelać pieniądze. Chciałbym żebyś podał mi koszty wysyłki przez Pocztex EMS do mojego klienta adres poniżej.