Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spinka-zapinka

Czy Wasi mężczyźni golą...

Polecane posty

Gość spinka-zapinka

sobie okolice swoich penisów? Mój np. nie i jak go pieszczę ustami to mi fuuj nawłazi zawsze do ust i musze to dyskretnie zawsze wyjmować językiem :D Dyskretnie dlatego,ze dla mnie straciłoby w ogóle to klimat gdybym zaczęła sobie coś wyciągać z buzi, pluć :P Ale mniejsza z tym. Ja zawsze jestem gładziutka, to moze i jemu zasugerować? hm?

Gość oczywiscie ze tak
!!! Facet tez powinien sie golic! Moi wszyscy dotychczasowi partnerzy to robili, wsrod moich kolegow tez panuje taka "moda" co uwazam za bawrdzo wskazane ;)

Gość a feeeee
oczywiscie ze moj facet goli sobie tam wlosy. nie wyobrazam sobie miec je w buzi łeeeee :-/ ja powiedzialam wyraznie ze mnie to obrzydza i ze nie wyobrazam sobie robic mu lodzika :) wiec goli sie, co wiecej on tez lubi jak jestem ogolona :D

Gość przez wielki ludzi sie tam
nie golili a jakos nie słychac , zeby zycie uczuciowe czy intymne bylo teraz szczegolnie bardziej wartosciowe. To tylko kwestia mody

Gość taki sobie facet..
a aja się golę bo mi przeszkadzały włosy dziewczyny i ją ogoliłem a później ona dała mi do zrozumienia że to musi dzałać w 2 strony tępy nie jestem wiem że kłaki nie są atrakcyjne podczas tego typu pieszczot i nie miałem z ym problemu