Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laska160

co sie ze mna dzieje?

Polecane posty

Gość laska160

od tygodnia ciezko mi wstac z lozka a jak juz sie zmusze to czuje sie jak pijana caly czas ciezko mi sie oddycha bola plecy gardlo nie moge przelknoc sliny jest mi goraco w glowe choc nie mam goraczki nie moge jesc jakas blokada wszystkie badania robilam i wszystko w normie boje sie wyjsc z domu nie wiem czego nic nie robie w domu bo na nic nie mam ochoty ciagle bym spala jestem strasznie wybuchowa wszystko mnie denerwoje ale najgorsze te dusznosci i goraco nie wiem gdzie sie z tym udac dotego ciagle mi sie odbija i robi slabo w nocy sie budze mam koszmary kaszel napiecie pomocy co to moze byc bo juz nie daje rady jestem zalamana i zdesperowana

Gość wygląda na nerwicę

Gość propozycja...
znajdź temat \"Stres\" , \"Hipokinezja\", \"Zasady dietetyczne\", \"Karta biegowa\" i wiele innych, dostosuj się do wskazówek a zdrowie się poprawi i życie nabierze sensu. Adres: www.vademecum.zdrowia.prv.pl

Gość propozycja...
jeśli masz kaszel to pewnie masz jakiś stan zapalny gardła i górnych dróg oddechowych, zatem zrób wymaz z gardła na posiew i antybiogram. Z antybiogramem, jeśli coś zostanie wyhodowane, do dowolnego lekarza po adekwatny antybiotyk. Brać wg zaleceń lekarza minimum 5 dni; wcześniej, mimo poprawy, nie wolno przerwać kuracji.