Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Christine

Jesteście patriotami/ katolikam itp.?

Polecane posty

Gość Christine

Jaki jest Wasz stosunek do Polski? Kochacie ojczyznę czyw olicie zwiać stąd jak najszybciej się da? A co z religią? Jaką wyznajecie? Jaki jest też Wasz stosunek do polityki oraz do przemocy? I na koniec co myślicie o Obamie?

A więc tak: Czuję, że tu nie poukładam sobie życia. Poważnie myślę o emigracji, polityka w Polsce to kompletne dno i choc się nią nie interesuje, na pierwszy rzut oka widac, że tak jest. wszędzie oszuści. Przemoc? preferuję, gdy ktoś ciężko obraża mnie i klub RUCH CHORZÓW :classic_cool: Innej przemocy nie akceptuję:D Jestem katoliczką, natomiast jestem wierząca, ale niepraktykująca:P Słysząc czasem jakimi ludźmi są niektórzy duchowni, odechciewa się. Aczkolwiek nie jest tak, żebym nie uznawała kościoła- po prostu nie chce mi się chodzic. Uważam, że Obama to 'dobra partia' ;) liczę na jego litościwośc, czyli m.in że zniesie wizy i wtedy moje plany związane z emigracją będą miały możliwośc realizacji. :) Dziękuję za uwagę🖐️

Gość jestem patriotka
w takim sensie, ze staram sie nie przynosic Polsce wstydu, chcę by w niej było dobrze, cieszą mnie jej sukcesy, ale nie uwazam Polakow za kogos lepszego od innych narodow. Zwiac stad nie chce, bo mi dobrze, co nie znaczy, ze nie przemieszczam sie po swiecie. Nie wyznaje zadnej religii, choc zwyczajowo i kulturowo jestem zwiazana z katolicką, nie walcze z zadna religią. Polityka sie interesuję. Jestem przeciwna przemocy. Na temat Obamy i jego zyciorysu przeczytałam wiele. Trudno mi oiec na jego temat jednoznaczna opinie, zobaczymy, jak sie sprawdzi, co w duzej mierze bedzie zalezalo od jego doradców.

Gość Astree
ojczyzny nie kocham, za parę miesięcy kończę studia i uciekam za granicę :) I to nie tylko w celach zarobkowych, ale właśnie dlatego że nie chcę żyć w tym kraju bo polski (i polakow ...) nie lubię :P Ateistka :D Polityka - do dupy. Przemoc? Jak mnie ktos wkurzy to niech uwaza, jestem fanka przempcy fizycznej :D Wyznaje zasade ze zamiast komus cos pol godziny tlumaczyc to lepiej rabnac raz a porzadnie to szybciej zalapie :P Obama - jestem jak najbardziej za :)