Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kunegunda*****

zachowanie mojego faceta

Polecane posty

Gość kunegunda*****

Wiem że w każdym związku bywaja kryzysy nie mowie ze jestem idealna ze nie czepiam sie i nie miewam nieraz pretensji o byle co. Wiem ze na poczatku naszego zwiazku bylo fantastycznie czulam ze mnie kocha czulam to w kazdym jego dotyku w kazdym jego slowie czulam sie zawsze wspaniale. dzien w dzien. a Teraz teraz jest tak tylko czasami. w piatek znowu sie poklocilismy. On oznajmil mi ze wyjezdza ze wraca w niedziele ok rozumiem jest czlowiekiem mlodyum nie jest u mnie na uwiezi moze jechac znalam cel tego wyjazdyu wierze mu wiec czemu nie. Ty lko ze on nie dzwoni nie pisze dzis ma wrocic w piatek dzwoniac do niego oznajmil mi ze chce miec wolny wieczor a to bylo dla mnie jak noz w serce jak on mogl tak powiedziec. Wczoraj powiedzial ze nie ma czasu .. a dzis wieczorem co powie ? dzis wieczorem nic takiego nie powie bo przyjedzie tutaj i wroci do swej rutyny zadzwoni do mnie i spotkamy sie ja to wiem. Ale czy powiedziec mu cos? Chcicalabym bardzo zeby sie zmienil. Bo ja naprawqde go kocham a chwilami nie poznaje. Nie chce wierzyc w to ze ludzie az tak moga sie zmieniac...

najlepiej z nim pogadaj i powiedz co i jak moze zrozumie ale swoja droga ludzie sie raczej nie zmieniaja tylko ze na poczatku znajomosci nie pokazuje calego swojego oblicza

Gość kunegunda*****
czy ja mowie ze to straszne ? chodzi o caloksztat glupich 5 minut nie mogl mi poswiecic na rozmowe ? ;] widc ze nie zabardzo rozeznana\ny w temacie jestes

Jestem na tyle rozeznana, na ile to opisałaś. Trudno, żebym była duchem świętym i wiedziała więcej :D "dzwoniac do niego oznajmil mi ze chce miec wolny wieczor a to bylo dla mnie jak noz w serce" Pomijają niegramatyczność tego zdania, to Ty czytasz, co Ty piszesz? Chłopak chce mieć wolny wieczór - wbił mi nóż w serce :D O lol, kopnęłabym natrętną babę w zadek :P

Gość kunegunda*****
nie mowie ze jestem idealna ze nie czepiam sie i nie miewam nieraz pretensji o byle co. a to napisalam na samym poczatku ;]

Gość kunegunda*****
moze jakas konkretna rada ... ?

tez mi sie wydaje,ze przesadzasz...zwiazek juz troche trwa i juz nie trzeba byc ciagle wtulonym i ciagle sie meldowac.trzeba czasem od siebie odpoczac..rowniez czasem gdzies jade posiedziec z przyjaciolmi i tez by mnie wkurzalo,jakby dzownil,gdy ja mam inne zajecia.potem wroce i nawet nie bedzie co opowiadac.

poza tym nie wyjechal za morze i na 2 lata,tylko na weekend,wiec jak 2 dni bedzie cicho,to chyba tragedii nie bedzie

Gość kunegunda*****
ale nawet wieczorem moglby zadzwonic ? a w ciagu dwoch dni zadzwonil raz

to chyba wystarczy..jak ja gdzies jade,to tylko napisze esa,ze juz jestem,szczesliwie dojechalam i tyle.potem mam inne zajecia,ludzi wokol siebie,opowiem mu przeciez jak przyjade.jak on wyjechal na tydzien,to tylko napisal,ze juz jest,potem w dniu trzecim ze wszystko w porzadku i w dzien wyjazdu,ze wroci o tej i o tej.koniec.jak wrocil,to bylo o czym gadac :) musisz chyba wcielic zasade "pusc cos,jak wroci jest twoje",inaczej go zameczysz ta kontrola.a nie masz pojecia jakie to mile uczucie,jak przestaniesz sie odzywac i on sam napisze.troche wiecej cierpliwosci :)

wieczorem to sie idzie na piwko,rozmawiasz z ludzmi i zawsze mnie smiesza takie ciolki,ktore dzwonia do kogos albo caly wieczor esy pisza...traca przyjemnosc z calego wyjazdu.wszyscy sie bawia,a on ma skrobac esy czy cos.

Gość kunegunda*****
chyba faktycznie musze odpuscic on czuje ze mi zabardzo mi zalezy i dlatego sie tak zachowuje tylko ja mam slaby charakter i nie potrfie tak ..

wiadomo,ze ten kto zostaje sam w domu,to ma czas zeby pisac i chce uslyszec mile slowo...ale tez czasem mysle "nie bede mu przeszkadzac,niech sie dobrze bawi"..zacisne zeby i poczekam.a potem on wraca zadowolony i z prezentem :)

Gość kunegunda*****
tez sprubuje ... tylko czy rade dam oj niewiem :)

Gość kunegunda*****
dzieki :)