Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annetaaa

czy mozna gdzies we Wrocławiu uszyc stanik? gorset ?

Polecane posty

Gość Annetaaa

Witam:) Mam piękną wieczorowa sukienkę . Niestety dekolt w niej jest dosc głeboki . Wyciecia pod pachami tez sa dosc mocno zaznaczone , plecy odkryte. W tej sukience naj lepiej byc bez stanika, jednak ja się źle czuje bez niego :( Chciałabym wiec uszyc sobie do niej stanik lub mini gorsecik. Niestety nie mam pojecia gdzie we Wrocławiu mozna to zrobic ? Przeszukałam troche w intenecie , ale zadnego adresu nie znalazłam. Moze któras z Was szyła sobie stanik lub gorset i mogłaby mi podac adres lub telefon. ? Serdecznie pozdrawiam ;)

Gość Annetaaa
Dziewczyny pomóżcie :D bo jak nie uszyję tego stanika, to bede musiała uszyc nową kreację na Sylwestra :O

Gość czarna kafe
idz do krawcowej ale takiej co szyje suknie ślubne to ci doradzi

Gość Annetaaa
Sukienkę szylam włąśnie u takiej pani , ktora szyje tez suknie slubne. Niestety nie potrafiła mi pomóc , bo juz wtedy jej o tym wspominałam . Co do silikonowego stanika, wiecej takiej tandety nie założę :O To jest dobre na 5 minut i jak się nie ruszasz, niestety przy fajnej zabawie, kiedy się sporo tańczy w ogóle nie zdaje on egzaminu :O No nic , poczekam na kolejne wpisy , w międzyczassie bedę szukac sama :)

A na jakie wymiary? Bo wszelkie wymyślne cuda mają zazwyczaj rozmiarówkę mniej niż mierną :( Ogólnie z projektantek bielizny to polecić mogę tylko Effuniak - cuda szyje dziewczyna - ale ona jest z Łodzi (oczywiście możesz ją pomolestować internetowo, nic nie stoi na przeszkodzie ;) )

Gość kruca fuks