Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papa danceeeeeee

CO JA MAM ROBIC? PRZESADZAM ?? CZY ON ? POMOZCIE

Polecane posty

Gość papa danceeeeeee

Mój chłopak lubi pić.Tzn.na imprezach ciąąąągle biega do baru,nakręca kumpli ,żeby z nim drinki pili,no lubi popić,bo uważa,że jak wypije,to super sie bawi.czesto do baru leci i szuka okazji,zeby wypic.Nigdy się jednak nie upija,bo ma bardzo mocna glowe.Ale duzo pije,zeby poczuc ,,lajcik''.Jednak zawsze ze mna jest,nie zostawia mnie,bawimy sie razem,ale wszyscy sie smieja,ze on to ma twarda glowe,ze musi wypic,ze jest jak jego dziadek (ktory nie zyje juz,ale we wsi byl znany z tego ,ze pil ). Martwie sie o chlopaka i czesto sie o to klocimy :( Wkurza mnie to,ze on nigdy nie moze prowadzic na impreze,bo musi wypic :( Fakt,ja tez musze chociaz jednego drina wypic,zeby byla zabawa,ale gdyby trzeba bylo ,to bym prowadzila na impreze.A on nie.On uwaza,ze niepotrzebnie sie go czepiam o to ,ze tyle pije,bo przeciez nie zalewa sie na zgon,ze po prostu ma warda glowe i lubi wodke,bo po niej fajnie jest.Ale ja sie boje,ze po slubie zacznie sie picie i wogole..Imprezy zawsze beda z duza ilosci %% .. :(( Czy ja przesadzam/Czy on ma racje/Czy ja mam racje?

Gość papa danceeeeeee
Up

Gość jaka muzyka taka
zabawa