Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 765689

dzis rozstalismy sie po 3 latach..

Polecane posty

Gość 765689
bylismy zaręczeni.. dzisiaj mi powiedzial ze chce sie rozstac..

Gość gratulacje masz z glowy
gada

Gość 765689
powiedzial ze narazie nie chce byc razem.. ze chce byc sam.. A ja? Sama..bez nikogo.. nawet nie mam z kim pogadac o tym.. Życie sie sypneło..

Gość fasolkaszparagowa
A dlaczego tak nagle mu sie odmienilo? Poznał kogos? Rozmawialiście na ten temat?

Gość musial byc
jakis powod. moze sie rozmyslil. tak czy inaczej dasz sobie rade. nie mozesz sie zalamywac tym ze facet Cie zostawil.

Gość 765689
zaczeło sie 11 listopada.. nie widzielismy sie.. pojechal do pracy.. nagle.. potem na drugi dzien mielismy sobie cos wyjasnic i powiedzial ze potrzebuje czasu dla siebie..ze jestesmy razem ale chce miec troche czasu..zebym mu go dala..bo zle sie czuje psychicznie.. Do wczoraj ciagle dzwonilam i chcialm sie z nim zobaczyc bo szalałam z niepewności.. Dzisiaj powiedzial ze nie uszanowalam jego prosby ...ze ciagle dzwonilam i nie dalam mu czasu.. Dlatego chce sie rozstac.. powiedzial ze niby narazie.. ale nie pozwolil sie nawet dotknac.. nie moglam goo nawet przytulic..:(

Gość 765689
mam tylko jego.. znaczy mialam.. mowilam mu ze pomoge mu jesli psyczinie wysiada..ale on nie chce pomocy.. mowi ze to mu nie pomoze..ze chce byc sam.. nie wie jak dlugo wiec razie sie rozstajemy.. Moje zycie nie ma juz sesnu.. nie mam nikogo...mam 20 lat

Gość inna baba na horyzoncie

Gość 765689
wątpie ze to inna kobieta..

osaczylas go... kazdy czasem potrzebuje troche czasu- wytchnienia.. nie mozna zabierac wszystkiego, kazdemu nalezy sie odrobina wolnosci- prywatnosci.. nawet w udanym zwiazku.. szkoda, ze tego nie zroumialas... :(

Gość albo ktoś mu coś nagadał
albo pojawiła się inna kobieta i kolo zaczął ostro myśleć czego tak naprawdę chce w życiu jakiś impuls musiał być

no jak masz 20 lat to sie nie dziwie, bo rzadko kiedy takie zwiazki sa dlugie i szczesliwe

Gość 765689
teraz zaluje ze tak wydzwanialam.. blagalam go o spotkanie...Jestem w takim stanie ze mysle tylko o jednym.. zeby skonczyc z toba

nawet jak by mu dala duzo wolnosci i tak by nic z tego nie wyszlo..... faceci nie wiedzac jak skonczyc wysmyslaja naprawde przerozne wymowki.......

imiedzy innymi tez dlatego nie uwazam zareczyn w wieku nascie lub z kims z kim sie jest do liceum czy nawet gimanzjum

Gość Annnnnnnn
ja tez siedze sama a rozstanie miałam podobne. wspołczuje

Gość 765689
zareczylismy sie pol roku temu..mielismy takie plany.. nasz zwiazek byl naprawde powazny..myslelismy juz o mieszkaniu.. jecsze tydzien temu mowil o slubie.. a dzisiaj? Dzisiaj jestem sama..

Gość 765689
Annnnnnnn--> a kiedy sie rozstaliscie i po jakim czasie? ile masz lat?

Gość na pewno ma inna na oku

Gość Annnnnnnn
mam tyle samo czyli 20 bylismy razem 2 lata a rozstaliśmy sie w sierpniu od tego czasu siedze sama :(

a z drugiej strony jak czytam o 20- letnich dziewczynach, ktore sie zareczaja, chcą wychodzić za mąż , to mi rece opadaja.. do czego tu się tak spieszyc.. co 20- latka wie o zyciu? Ja w wieku 20 lat, nawet nie pomyslałam,żeby wychodzić za mąż..studiowałam, bawiłam się... uważam,że 20 lat to zdecydowanie za mlody wiek na podjemowanie tak powaznych decyzji... dziewczyno jestes mloda...nie zalamuj się, bo wszystko co najpiekniejsze jeszce przed Toba.. więc glowa do gory i "do przodu".... i rada na przyszlosc... bycie w zwiazku - to nie niewola... nalezy dac drugiej stronie odrobine wolnosci- swobody,żeby nie czul się ,że nagle stał się niewolnikiem w zwiazku...

Gość 765689
mielismy bvardzo powazne plany... on mial mnie a ja jego..tylko my..zrezygnowalismy oboje ze wsyztkiego dla siebie.. wiem ze on jest w kiepskim stanie psychicznym..ale nie chce mojej pomocy.. Mimo 20 lat zycie mnie juz dosc nauczyło.. lekko nie mialam..uwierz mi.. Teraz tylko postaje mi wybór w jaki sposob skonczyc ze soba..

kochana masz 20 lat i czas by poznac te własciiwa osobę daj spokój co za szczeniackie myslenie chce skonczyc ze soba a co on jeden na swiecie ułożysz sobie życie a on bedzie wspomnieniem wiem bo ja choc sama zakonczyłąm 5 letni zwiazek to do dzis nie załuje mam super meża i synka

\"on mial mnie a ja jego..tylko my..zrezygnowalismy oboje ze wsyztkiego dla siebie..\" idealny sposob by rozwalic kazdy związek

Gość 765689
too wsyztko takie łatwe kiedy sie jest z boku.. ja spedzalam czas tylko z nim.. Mialam cel w zyciu.. plany! Treraz bede zyc bez celu i bez planow.. bez sensu.. jestem za słaba..

Gość a tam
20 lat dla niektorych to wiek do zabawy, dla innych do zalozenia rodziny, Ja wyszlam za maz w tym wieku i jestem bardzo szczesliwa mezatka z 8 letnim stazem. I znam wiele par które od 16 roku zycia tworza pary i sa szczesliwe mimo uplywu lat. Autorce zycze duzo sily... moze wrocicie do siebie.

Gość 765689
ja juz wyszalałam sie swoje..tera zimprezy mi juz nie sa potrzebne..zabawa..chce sie ustabilizować..chcielismy sworzyc rodzine..bylismy tacy pewni.. za pewni..