Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prezenciarz

Prezenty, prezenty, prezenty

Polecane posty

Gość Prezenciarz

Widzę tematy o prezentach, więc i ja wam coś powiem: nie lubię dawać prezentów, ani dostawać. Powód? Nie lubię patrzeć na kogoś kto udaje, że mój prezent jest taki fajny, z drugiej strony ja nie lubię udawać, że mi się czyjś prezen podoba. Może to być nawet coś fajnego, ale nie lubię cieszyć się na siłę "łaaaaaaaaaaał", "ale super, sle śliczny". Nie lubię jak ktoś też tak się zachowuje względem mojego prezentu i występuje podejrzenie czy tej osobie się naprawdę podoba czy reaguje tak, żeby nie robić mi przykrości.

Gość zosia_samosiaaaa
a ja uwielbiam dawac prezenty ale lubie tez dostawac:P ps. dlaczego myslisz ze ktos udaje, moze naprawde trafiles w czyjs gust:D

Gość Prezenciarz
Jak miałem dziewczynę to nie wiedziałem co jej kupić... udał mi się tylko jeden prezent, z którego jestem do dzisiaj zadowolony, mimo, że nie był jakiś oryginalny. Na nasze pierwsze Walentynki dałem jej srebrny łańcuszek z zawieszką-serduszkiem. Nie wyniosło mnie to drogo, bo łańcuszek był mamy, nie nosiła go, a zawieszkę sam kupiłem :) Nosiła go cały czas :) Tzn. do momentu jak to się nie skończyło. Inne moje prezenty były takie sobie...

Gość Larymka11

Promocje świąteczne, bożonarodzeniowe jeszcze trwają! Na stronie BALLARINI możecie teraz zakupić nawet produkty o 40% taniej. Zznajdziecie tam takie marki jak Miyabi, Zwilling, Staub, Ballarini oraz BSF, które przodują na rynku! Każda z nich jest solidna przy tworzeniu akcesoriów kuchennych, garnków, patelni żeliwnych, czy z innych materiałów. Szczerze polecam tę promocję, produkty są najlepszej jakości, nadające się do pieczenia, smażenia, grillowania, duszenia, gotowania!

A dla wszystkicg VEGE pobratymców https://ballarini.pl/blog/vege-c11
Świetne przepisy vegańskie o naprawdę ciekawych pomysłach i smakach 🙂