Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alleandra

o ciąża

Polecane posty

Gość alleandra

hej,mam pytanie.Kochałam się z facetem po 7 dniowej przerwie a pierwszego dnia kiedy powinnam wziąć pierwszą tab. z następnego opakowania.tyle że tabletkę wzięłam już po seksie mniej więcej o tej samej porze co powinnam.Nie skończył we mnie bo baliśmy się robić to bez zabezpieczenia bo tej przerwie.Czy mimo to jest możliwość że zaszłam w ciąże?;(

Gość dziewczyna..
jasne zawsze mówi sie że jest mozliwe ze zajdziesz w ciaze:P Ale naprawde nie ma sie czym przejmowac:) ja notorycznie zapominam brac tabletek i biore je o bardzo różnych godzinach...ale od dwóch lat w ciąże nie zaszłam wiec nie masz sie czego bac...najgorsze to wkręcać sobie że cos moglo sie stac..ale tabletki to naprawde skuteczna metoda i praktycznie niemozliwe by zajsc w ciaze

Gość dziewczyna..
zapomnialam dodac ze tabletki chronią Cię również podczas 7 dniowej przerwy z taką samą skutecznością jak w trakcie ich brania..nawet gdybys wziela tabletke z nowego opakowania po czasie..tzn pare godzin pozniej niz zwykle nie sadze by cokolwiek moglo sie stac:)

Gość alleandra
biore tabletki 2 miesiąc dopiero,dziś powinnam dostać okres a nie dostałam:/ czy krwawienie może wystąpić w innym dniu 7-dniowej przerwy? czy to oznacza że jestem jednak w ciąży...