Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina35

Jakie miałyście objawy w pierwszym miesiącu ??

Polecane posty

Gość karolina35

Bardzo nabrzmiałe piersi jak przed okresem, ciągle zmęczenie i senność, mnie dodatkowo pobolewałyjajniki (dół brzucha)

Gość karolina35
Ja własnie mam starsznie nabrzmiałe piersi nigdy nie miałam aż tak ... i boli mnie także brzuch od czasu do czasu jak przed @ i ostatnio jak sikałam to poleciało mi troszke rózwej krwi myslalam że to @ ale nie ma jej do tej pory

a planowalas ciaze? wiesz mozesz okresu nie dostac co wcale nie znaczy ze jestes w ciazymoze to byc jakas choroba (pisalas cos o krwi w moczu) i nie doczytuj sie tych bredni ze jak zrobisz w dzien planowanej miesaczki test i wyjdzie CI negatywny to ze nie jestes w ciazy bo to nie prawda.pozdr

Piersi Cie bola wyjatkowo dlugo i nawet zyly wychodza dosc mocno co da sie zaobserwowac jak stoisz przed lustrem \, nawet jak chodzisz Cie bola jak kamienie

Gość karolina35
Staramy się z narzeczonym 13 miesiecy i nic dlatego szczesliwa bym była gdyby na teście sie pojawiły 2 kreski ale troche musze poczekać To jakie miałyscie mamusie pierwsze objawy ?

Gość karolina35
tak długo mnie własnie bolą bo zawsze tak mialam 3,4 dni przed spodziewaną @ a to juz dobry tydzień leci i zyły tez są widoczne sama już nie wiem boje się ze znowu się ludze :(

Gość karolina35
może ktoś odpisać

Gość didetka
Ja przed terminem @ nie miałam żadnych objawów.