Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alone4ever

ludziska gdzie wy spedzacie niedziele ???

Polecane posty

zrobilem objazd po okolicy trzy krotnie i NIKOGO nigdzie nie spotkalem :o wszyscy w domach siedza czy co 😡 ok rozumiem ze moze troche chlodniej dzis ale no zeby zadnego czlowieka nigdzie na dworze nie bylo to szok :D :classic_cool:

Gość popatrz na to z
jak mieszkasz w jakiejs wiosce to co sie dziwisz:o

ok mieszkam moze i na wiosce ale bylem w 2 miastach niewielkiech bo niewielkich ale miastach ;) i praktycznie zywego ducha :) no poza paroma menelami :D

Gość popatrz na to z
mogłaś spędzić czas z tymi menelami lepsze to niż kafe:classic_cool:

poza tym zauwazylem ze tu cos sie nasmiewacie z ludzi co mieszkaja na wioskach :o nie przecze ze wolalbym mieszkac w miescie ALE mieszkanie na wiosce ma tez pewne zalety :P a do miasta mam tylko 4 km wiec pare minut i jestem ;]

no nie wiem :D hehe chyba jednak wole spedzic czas na kafe i ogladajac jakis film niz z tym wybornym towarzystwem :D :classic_cool:

Gość popatrz na to z
ale spędzanie czasu z tym elementem jest bardzo pouczające:classic_cool: można się od n ich wiele nauczyć:classic_cool:

no coz w moim liuttle city centrum handlowego takiego na prawde centrum cos w stylu galerii krakowskiej to jeszcze nie ma :( buduje sie ;) hehe pare miesiecy temu byla impreza z okazji wkopania chyba kamienia wegielnego czy czegos w tym stylu pod to przyszle centrum :o :o :o

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
siedzę w domu bo pogoda paskudna :)

Gość jak zawsze w domu
zresztą cały wolny czas tak spędzam bo w końcu nie mam z kim ani nie mam jak inaczej