Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaskoczonab

Dlaczego dostalam okresu po 7 tabletce duphastonu i co to oznaczac moze?

Polecane posty

Gość Zaskoczonab

Moze ktos odpisze dlaczego mam krwawienie i ostre bole po duphastonie 7 dzien jeszcze mam 2 tabletki brac jego i nie wiem czy dalej brac czy skonczyc skoro wyglada mi to na okres bo na ciaze to chyba nie wyglada,co myslicie,prosze o odpowiedzi.

dostałaś @ w 7 dniu przyjmowania, bo najprawdopodobniej miałaś wtedy pik progesteronu! znaczy miałaś go wystarczająco dużo, aby dostać @! a czemu bierzesz duphaston? ja brałam jak nie mogłam zajść w ciąże! okres dostałam w 3 dniu brania i właśnie lekarz powiedział mi to, co ja teraz próbowałam wyjasnić Tobie. więcej tabletek miałam nie brać! lekarz też mi powiedział, że widac, że z drugą fazą cyklu wszystko u mnie oki! ciekawe czemu, zanim dał mi duphaston, nie wysłał mnie na badania hormonów, nie robił monitoringu cyklu ? tylko od razu przepisał mi ten lek ?

Gość Zaskoczonab
Wzielam go zeby mi pekaly pecherzyki graffa i przy okazji ciekawilo mnie to ze nie zachodze w ciaze od roku gdzies.Czyli pewnie dostala przyspieszonego okresu skoro tak,jak zaczelam krwawic to juz nie biore duphastonu.Czyli ciaze moge wykluczyc tak???