Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arabeska28

Zycie ze starym kawalerem

Polecane posty

Gość arabeska28

Witam. Jak myślicie czy facet 40sto letni chce jeszcze założyć rodzine?Mój nie chce właśnie pokłóciliśmy sie o to.Jesteśmy już5 lat razem, mieszkamy ze sobą a jemu nie w głowie dzieci ani rodzina.Na początku starałam sie go zrozumiec ale widze że jemu poprostu nie zależy.Ma kobiete do łóża , sprzątaczkę i gosposie i nic mu wiecej nie potrzeba. A ja chce mieć rodzine.Dodam że jestem 10 lat młodsza od niego,. mam dobrą prace.Jego argumentem jest to że mam dobry kontakt z moimi rodzicami i o to jest zazdrosny,On jedynak.Co dalej robić czekać dalej cz Go zostawić?

Gość nikaka
wygodnicki, jednym słowem Czy zostawic? Zależy... Zależy czego chcesz dalej i czy umiesz zaakceptowac,ze rodziny i dziecka nie bedziesz miała.... W naszym wieku (mam 33lata) nie mamy czasu do zmarnowania, prawda? Sama sie niedawno rozstałam, z innych powodów, ale po prostu zaczęłam szanować swoj czas.... Tez chce związku zaobrączkowanego, dzieci.... nie mamy czasu do stracenia, naprawde!

Gość chyba ty najlepeij wiesz
co masz robic - zresztą odpowiedziałas sobie swoim własnym poscie na to. :O

Gość zaraz ci
"specjalisci" z tego forum napisza, ze do czego ci sie spieszy? przecież znacie sie tylko 5 lat! facet musi dojrzec do związku, musicie sie sprawdzić dokładniej i takie tam pierdu-pierdu. :classic_cool:

Gość o czym ty kobieto piszesz
zazdrosny o twoje kontakty z rodziną ? i to ma być argument czemu nie chce rodziny ? niepotrzebnie straciłaś 5 lat życia z facetem, swoją drogą dziwne że się wcześniej nie skapowałaś że facet po trzydiestce (wtedy) nie spieszy się by się żenić mnie już by zastanowiło czemu facet po trzydziestce nie ma stałej partnerki, żony, dzieci.... to już wskazuje na to że nie za bardzo mu się układało w życiu osobistym, albo nie lubiał trwałych związków albo nie lubiał związków w ogóle

Gość bo lubie
heheh wspolczuje ;D JUZ GO SOBIE ODPUŚĆ ..taki typ ma zaburzenia osobowościowe ,sam nie wie co chvce

Gość I ty sie jeszcze pytasz
czy go zostawić?! :O