Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia małpa

Zniszczyłam życie sobie, dziecku i ojcu dziecka...

Polecane posty

Gość KarK222
chce jeszcze powiedziec zebys nie sugerowala sie kasia pomorz ....chodzi mi tu o ta aborcje,bo sama jej dokonalam i moiwe ci z calego serca ze nie jest latwo,czlowiek stacza sie na dno,ja pilam,raczej upijalam sie do nieprzytomnosci zeby zagluszyc bol,chodzilam na imprezy...ale nadal mi nic nie pomagalo,to jest wrecz nie do opisania...wydaje mi sie ze tylko zimne suki bez serca nie poczulyby zacznego zalu i pewnie zaraz ktos napisze ze tylko suki usunely by dziecko,maja racje....ale ja bylam ta suka z okropnymi wyrzutami sumienia ale teraz odplacam za grzech jaki popelnilam,bede mama i to sie liczy,wiec malpko nie usuwaj!!!!

Gość poszkodowany przez tą małpę
no a dzis znowu chciała sie umówić na sex za kase i powiedźcie co ja człowiek którego ona oszukała a takim stopniu ma zrobić , biedne dziecko i pomyśleć ze mój mały czempion bedzie synem takiej osoby która jest bezwzględna i fałszywa

ty a ty kasia pomorze to weź sobie sama swoje dziecku usun to człowiek i nazely mu sie zycie jakby mamam niepierdo......ła głupot ze jest bezpłodna bo jej tak w szpitalu powiedzieli to było by inaczej dziecko zasłguje na zycie i ani ty ani ona nie bedziecie o tym decydowały bo ja do tego nie dopuszcze najwyzej oddam dziecko do adocpj9i zeby miało normalne zycie ale ma mieć zycie boto kur...wa nie jest zabawka

9 tydzien nie robie tego jak ona sie pruła jak juz była w ciązy i dobrze o tym wiedziała ze jest jej to tyloko łeb upierdolić za to a nie okazywać wspóczucie ja jaj wiecej nie okzae jeszce po tym co dzis chciała robić ona niem a uczuć to jej tez sie nie nalezo

i na koniec słowa rycha peji ,,,,,,,,,,, niech wszystki kurwy zamilkno jesli zadasz się z dziwko tę znajomość skończ szybko yo