Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poprostuZaLamka/

jak sie zakochac?

Polecane posty

Gość poprostuZaLamka/

kiedy bylam z chlopakiem 3 lata ale mnie zostawil dla innej. cieprpialam baaardzo dlugo, po 2 latach zaczelam spotykac sie z pewnym chlopakiem ,juz od jakies 3 meisiecy, ale znamy sie dluzej. nie wiem co mam o tym myslec, lubie go, lubie spedzac z nim czas ale nic do niego nie czuje, NIC a nic chociaz przynam ze chcialabym ale teraz sie zastanwiam czy ja sie jezcze kiedys zakocham:( czy ktos tak mial? myslicie ze spotykac sie z nim czy poprostu dac sobie spokoj, nie wiem co mam zrobic:(

Gość nikaka
Albo to ie ten, albo bardzo sie boisz... Daj sobie jeszcze troche czasu. Przyjaciel też fajna sprawa. No i - nic na siłę!

Gość poprostuZaLamka/
no wlasnie, to chyba strach tym bardziej ze wtedy jak tamten mnie zostwil obiecalam sobie ze sie nie zakocham nigdy bo to nie ma sensu jak sie potem cierpi..to teraz mam co chcialam:( nie wiem co mam sama myslec, boje sie ze jak sie okaze ze to nie ten to teraz to ja moge skrzywdzic obecnego chlopaka a nie chcialabym tego robic bo wiem jak boli...

Gość zaciekawiony26lat
przorabiałem a raczej przerabiam identyczna sytuacie z tą róznicą ze mnie dziewczyna zostawiła wiem co czujesz i mimo że chciałbym doradzic niestety nie umiem

Gość poprostuZaLamka/
??

Archanioł Haniel - patron miłości Haniela można prosić o wszystko, co ma związek z mHością, pięknem urodą. Najlepiej zwracać się do niego o poranku, przez 9 dni z rzędu, przy rosnącym Księźycu. Archaniot nie wysłucha modlitwy osoby, która chce rozbić czyjeś lub swoje małżeństwo albo kogoś skrzywdzić. Nie wysłucha też, jeśli ktokolwiek miałby cierpieć, gdyby prośba została zrealizowana. Nie pomoże również wówczas, gdy sam proszący miałby potem płakać z powodu nieszczęśliwej milości. Z pewnością natomiast pomoże każdemu znaleźć najodpowiedniejszego partnera i umocni związki, które mają podparcie z góry”, ModliIwa do Haniela Łagodny, przenajświętszy Archaniele Hanielu, któremu Pan Zastępów powierzy? wszystko, co przyjemne w życiu człowieka. Kiedy odwiedzasz Ziemię, napełniasz ją bogactwem i pięknem. Zwracam się dziś do Ciebie. Przynieś mi milość, radość i harmonię. Na ucz mnie czytać w ludzkich sercach, abym odnalazł miłość prawdziwą i szczerą i umiła? rozpoznać prawdziwe uczucie. Pomóż mi utrzymać związek, w którym jestem, jeśli jest on dobry dla mnie i dla partnera. Naucz mnie obdarzać miłością i akceptować siebie samego i osobę, która jest mi bliska. Naucz mnie dawać wolność tym, których imiona są wyryte w moim sercu. Przypominaj mi, że Ci których kochamy, nie są naszą własnością. Naucz mnie szacunku „dla siebie i innych, współczucia i wybaczenia. Spraw, abym umiał wybaczyć sobie i tym, którzy mnie zranili uwolnić się od poczucia krzywdy i skorzystać z lekcji, jakiej mi udzielono. Natchnij mnie, abym umiał odnateżć czystość i spokój mojego serca i mógł zrozumieć jego prawdziwe pragnienia. Przynieś mi prawdziwą miłość i osłoń ją swoimi skrzydłami.