Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .......ponawiacz.

mój kolega ma niecenzuralny opis gg..

Polecane posty

ej wy jesteście nienormalini wszyscy mnie kochają... na gg mi się oświadczają, na kafe przymilają a macius mnie ma gdzieś dlaczego ten swiat jest taki powalony to ja bede tak dobra i Ci to, ponawiaczka, wytlumacze: otoz kreaujesz tutaj postac fikcyjna z konkretnym wizerunkiem (zdjecia nie Twoje), do ktorego jestes podobna jak Genowefa Pigwa do Monici Bellucci. wiekszosc kafeteriuszy jest naiwna bardziej niz 5letnie dziecko oraz prosta jak konstrukcja cepa, to tez lykaja to. "zakochani" w Twojej postaci lasza sie niczym koty. a Ty sobie wlewasz, ze to Ty jestes taka cudowna. niemal juz uwerzylas, ze oni Ciebie "kochaja". a ze macius (dla mnie to jedynie synbol jakiekolweik realnego faceta) Cie zna, to macie gdzies...

Gość .......ponawiacz.
ale te zdjęcia serio są moje:O

Gość fajna ta dziewczyna
zdjęcia?? to jest ich więcej bo ja tylkom 1 widziałem😍

uwazaj bo uwierze :o jesli sie ma odrobije oleju w glowie to sie nie daje zdjec nieznajomym czyli co? jestes glupia czy ladna? :o

Gość fajna ta dziewczyna
wypierdalaj Gruby paszyecie do lodówki

Gość .......ponawiacz.
ale o co ci własciwie chodzi??? kurwa czepiasz sie mnei a sama nie wiesz czego chcesz:O

ponawiacz generalnie nie jest ani zabawna ani nie robi kariery na kafe. jest zalosną małolatą, która szuka dowartościowania i która nie ma żadnych zajęć poza kafe

Gość fajna ta dziewczyna
daj dupy😍

Gość .......ponawiacz.
ponawiacz to wykreowany projekt:O kretyni:O

nie wiem czego chce? wiem, tylko nie uzwnetrzniam sie na kafe. ponawiacz, nie masz argumentow w dyskusji? ehh.. czyli jestes i brzydka i glupia :o

Gość .......ponawiacz.
usłyszeć z ust paszteta do tego grubego.. ze jestem brzydka to naprawde zaszczyt:)

hahahahaha :D to mnie teraz rozbawiłeś. co mnie to obchodzi? a chociażby to że kiedy nie wejdę na kafe to zawsze widzę ponawiacza z jej pojeebanymi tematami. całkowicie bez sensu .... jej wypowiedzi nie maja ładu ani składu. nie wiem co ona chce poprzez swoje zachowanie osiągnąć ale jej stały tekst o tym ze w realu jest inna mnie rozbraja

btw. lepiej przytaknij, ze do fikcja, tak chociaz zachowasz resztki inteligencji. lepiej potafic wykreowac durna postac niz byc tak durnym w rzeczywistosci jak ona.

sama powinnas najlepiej wiedziec, ze kafe to nie real. a nick jest tylko nickiem. jak bede miala czarny nick Michael Jackson, to uwierzysz ze wlasnie nim jestem? brawo :o

Gość .......ponawiacz.
Dobrze ale widzdicie co moj macius na to wiem ze jestem pojebana i mieszkam w pomyjach wielkich no ale to nic nie mogie nic za to ze jestem pojebem moj maciuś to moj piesek zapomniałam powiedziec:) Pozdrwaiam maciusia z klanu

Gość .......ponawiacz.
a kto powiedział ze ja wygrałam?:( wszyscyśmy są takie same gówna:(