Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ruda małpa

osobne zaproszenie

Polecane posty

Gość pinki54
U mnie są tylko osobniki do 17 lat. Ale jakbym była w takiej sytuacji, to zaprosiłabym tych do 18 lat z rodzicami, a pełnoletnich z osobą towarzyszącą. No chyba, że którys małolat miałby od dłuzeszgo czasu sympatieto wtedy z sympatią a ni ez rodzicami.

Gość pinki54
Bo niby od tego momentu uznaje się, ze w świetle prawa osoby są dorosłe. Może ja co do tej dorosłości mam inne zdanie, ale jak ktoś się zapyta to będę miała obiektywny argument. Bo jak sobie inny wiek wymyślę np 20 lat, to Kasia (19l) będzie mieć pretensje, że ją zaprosiłam samą a Anię (20l) z osobą towarzyszącą. I co powiem Kasi, że wymyśliłam sobie taki wiek, bo jej na złość chciałam zrobić?

Gość żabcia_tbg
W październiku wychodzę za mąż i qrcze mam mały problem jak sformułować jedno zaproszenie mianowicie dla 16-letniego kuzyna, chcę go zaprosić samego (bo wiem że nikogo nie ma) i nie wiem czy dopisać go do zaproszenia rodziców czy wręczyć osobne zaproszenie tylko dla Niego bez osoby, bo troszkę dziwnie brzmi XXX XXX z dzieckiem =/ . Może Wy mi coś podpowiecie jak to zrobić. Pozdrawiam bardzo serdecznie wszystkich na forum =)

Gość Casting Creme Gloss
żabciu dopisz go do rodziców ale nie pisz z dzieckiem bo to dziwnie brzmi tylko SzP. X z synem Łukaszem

Gość żabcia_tbg
Dziękuję Casting za odpowiedź :)