Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAMIS25

w oczekiwaniu na 2 kreski ZAPRASZAM

Polecane posty

Gość Malusinska
Podczytuję wasz topik 🌼 my też się staramy, wczoraj zrobilam dwa testy i oba pozytywne :) kreski wyraźne, tylko temperatura zamiast rosnąć, to spada i to mnie martwi, że coś jest nie tak :( Kiki ja też przeżyłam poronienie i teraz trudno mi pozbyć się obaw :(

Malusinska jeśli ci spada temperatura to nie jest chyba dobrze, a może taki spadek nastąpił w terminie @ i może to stąd...

Wiesz u mnie jak byłam w ciąży, to pęcherzyk było widać dokładnie po miesiącu od @, czyli 16.I miałam ostatnią@, a 16.II byłam na USG i było widać pęcherzyk:) Kiki wiem , że bardzo się martwisz więc właśnie dlatego na Twoim miejscu bym poszła do lekarza.

Gość Malusinska
wiem, że nie jest dobrze :( zwłaszcza, ze to moj 18 dzien po owulacji :( Trzymam kciuki za ciebie ❤️

Gość Malusinska
Kiki jak twoja temperatura? Rosnie? Jak tak, to wszystko super :)

poprzednio byłam dopiero po 6 tygodniach bo czytałam że wcześniej nie ma sensu... więc nie wiem czy wcześniej było coś widać ale u mnie nawet termin spodziewanego okresu nie minął więc nie wiem a tak naprawdę boję się że lekarz mnie spławi bo jest wcześnie

no własnie ja nie mierzyłam.... u mnie powinna być wysoka, spadnie ew. jak będzie termin @ bo dziś u mnie 27 dzień cyklu czyli dopiero za 2 dni mam dostać @

Gość Malusinska
to wczesnie :) bądź dobrej mysli, u mnie jest dzis 30dc, ale cykle mam rozne 28-32, temperaturę po owulacji miałam 37,2 wczoraj 36,9 a dzis 36,8 ; nie wygląda to dobrze :( zwlaszcza, ze owulacja była w 12 dc. wzięłam luteinę i trzeba czekać moj lekarz zabronił mi robić testy przed terminem @, kazał robić tydzień po terminie, ale kto by tyle wytrzymał... Kiki bądź dobrej myśli ❤️

ale byłaś u lekarza że bierzesz luteinę?? ja wiem że w dniu @ może nastąpić poronienie samoistne ale nie mogłam się oprzeć:P właśnie dzwoniłam do laboratorium i pytałam o koszt i czas czekania na wyniki, i mi powiedziała że nie wie!! ale do tygodnia będą na pewno!! tak długo?? wszyscy na necie piszą że na drugi dzień mają a tu tak długo??

Gość Malusinska
U mnie bety nie robią, wiem ewenement, ale nie robią. Luteinę dostałam od lekarza po pierwszym poronieniu, miałam ja zaczac brac jak tylko test mi wyjdzie pozytywny. Jutro mam wizyte u lekarza. Zastanawiam się czy isc, bo takie badania we wczesnej ciazy chyba nie sa wskazane. Chcę dać jej szansę, tyle na to czekałam. A jakie dostalas zalecenia po tamtym poronieniu?

żadnych, tylko że mam poczekać z ciążą pół roku( a minęło 4 miesiące..) lekarz stwierdził ze jest już wszystko ok i nie musze brać żadnych leków ani nic

Gość Malusinska
Ja to zrobiłam sporo badań, z ktorych wynika, ze wszystko ok. Z ciążą miałam odczekać 1 cykl, ale ciązy nie ma na zawołanie, minęło 7 miesięcy. Trzymam kciuki ❤️ a moze zrob ten test o czulosci 10? na nim kreska powinna byc bardziej wyraźna.

mi chodzi o to żeby jeśli jest ciąża żeby jak najszybciej trafić do lekarza

Gość kamis25
kamis bardzo sie ciesze naprawde:) i witam malusinska:) widze ze watek sie rozwinal a ja sobie smacznie spalam:) kiki nawet jak jest bardzo slaba kreska to jest ciaza, mozja kolezanka miala tak 2 tyg temu, zrobila test przed @ i wyszla slaba linia, a dzis juz wiemy ze jest w ciazy:) a tobie radze jak najszybciej isc do lekarza zebys sie nie zamartwiala calymi dnaiami czy wszystko jest ok, jak powie ze za wczesnie to przynajmniej bedziesz miec pewnosc ze zrobilas co sie dalo, i glowa do gory, BEDZIE DOBRZE

Gość kamis25
oczywiscie pomylilam sie i w poprzedniej mojej wypowiedzi napisalam kamis samiast kiki, sorry, ale jeszcze bylam zaspana:) au mnie okresu dalej nie widac a brzuch caly czas boli, wlasnie ide na zakupy i chyba kupie test bo juz nie moge wytrzymac, jak cos to napisze

kamis właśnie widzę że gadasz sama ze sobą;) poszłam zrobić betę ale wyniki dopiero w poniedziałek!! trochę bez sensu bo do tego czasu to się raczej wszystko samo wyjaśni no ale z drugiej strony będę wiedzieć czy hcg jest prawidłowe... jak zrobisz test to napisz koniecznie:)

Gość kamis25
no wlasnie zrobilam test!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i sa 2 KRESKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JESZCZE TO DO MNIE NIE DOTARLO, RECE MI SIE TRZESA O MATKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Malusinska
Kamis-GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!

Gość kamis25
dziekuje wam:))) wlasnie zrobilam drugi test innej firmy i tez wyszly 2 linie:))))))))))))))))))))))) w piatek umowilam sie do ginekologa na usg to bede na 100% pewna:)))

Gość kamis25
kiki teraz ja za ciebie bede trzymac kciuki, i mam nadzije ze ci sie udało:)))

Gość kamis25
nie wiem czy juz cos pokaze, najwyzej zbada mnie normalnie, chce byc juz na 100% pewna

Gość kamis25
wiesz co nie wiem, ale moja przyjaciolka zrobila test po tyg kiedy spozniala jej sie @, i umowila sie wnastepnym na usg i wszystko pieknie widac, zobaczymy

Kamis gratuluje!!!! My się zaczynamy starać.. za 2 dni owulka.. mam nadzieje że się uda:>

Jordan to życzę powodzenia:) Kamis ja czekam przede wszystkim czy dostanę @ czy jednak nie, a potem czekam na wyniki i jak się wszystko ułoży to idę do lekarza w następnym tygodniu a jak dostanę okres to też idę do lekarza ale jak okres mi minie więc tak czy inaczej muszę się wybrać

Gość kamis25
Jordan trzymamy kciuki:)) a dlugo sie juz staracie??

jak mnie nie ma to już pustki;) u mnie jutro ważny dzień:) mam nadzieję że nie dostanę okresu trochę mnie boli tak po bokach ale nie wiem co to boli, mam nadzieję że nic złego się nie dzieje..

Gość kamis25
kiki czekamy na wiadomosci czy sie cos pojawilo czy nie, oby NIE,trzymam kciuki