Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAMIS25

w oczekiwaniu na 2 kreski ZAPRASZAM

Polecane posty

wczoraj był koszmarny dzień ja nie dostałam drugiej umowy a moja siostra poroniła:(

Gość Malusinska
Kiki ❤️❤️❤️

Gość kamis25
kiki bardzo mi przykro z powodu twojej siostry:(, a co sie stalo - wiadomo jaka byla przyczyna?? ale ty teraz nie powinnas sie denerwowac PAMIETAJ O TYM

moja siostra miała grypę i była u lekarki( która dla mnie jako lekarz nie istnieje od dawna) i ona nic jej nie dała bo pwiedziała że w ciąży nic jej nie może dać, zresztą na grypę leków nie ma i prawdopodobnie to była wina właśnie tej grypy... dopiero ja nie dawno poroniłam bo w sierpniu a teraz ona, zresztą to jej drugie poronienie, na szczęście ma już 3 dzieci więc pewnie łatwiej jej to znieść

Gość kamis25
:(:(:(

Gość kamis25
a ty kiki jak sie czujesz?? nie denerwuj sie tylko!!!czemu nie przedluzyli ci umowy??

Hejka, my z mężem zaczęliśmy starania w zeszłym tygodniu, więc jest to pierwszy nasz cykl. Szczerze mówiąc boję się że nam się nie udalo, wiem że to dopiero pierwszy raz ale jednak, będę zdołowana gdy okaże się że się nie udało, znam siebie i wiem że tak będę się czuła. GRATULUJĘ wszystkim którym się udało :):):):)

mloda zona a jak wysoka mialas prolaktyne bo ja sie tez staram o dziecko i mialam robiona prolaktyne niedawno i mialam 65 ng/ml i niemam okresu jak narazie mam 41 dc i sie zastanawiam czy jestem w cizy do lekarza jestem umowiona 4 grudnia bo wlasnie jak bylam ostatnio u niego to mi zlecil rozne badnia i mam z tymi wynikiami isc do niego mam nadzieje ze mnie zrzumialyscie co napisalam :)

cześc dziewczyny co o tym myslicie spoznia mi sie okres 10 dni robiłam 3 testy i były pozytywne ale beta hcg wyszła ujemna

Kamis nie wiem dlaczego akurat mi nie przedłużyli. po prostu na początku potrzebowali więcej ludzie a teraz redukują kadrę staram się nie denerwować ale martwię się jak sobie damy rady bez mojej pensji i martwię się czy z dzidziusiem będzie wszystko dobrze...

kiki przykro mi w związku z siostrą. :( co do pracy to wyobrażam sobie jak Ci musi być ciężko,ale teraz dzidziuś jest ważniejszy. praca raz jest raz jej nie ma a z dzieciątkiem sama wiesz jak jest. uszy do góry i do przodu! :) ciąża najważniejsza! trzymaj się!

kasinta, a może źle było zrobione badanie? albo jajeczko się zagnieżdżało (stąd te testy pozytywne), ale niestety nie udało mu się. najlepiej idź do lekarza to dostaniesz szczegółową odpowiedz.

ja tak miałam dwa cykle wcześniej. test wyszedł mi niby pozytywny. druga kreska była prawie niewidoczna, ale była. po czym okazało się,że w badaniu krwi wynik jest niestety negatywny. :( tak bywa.

wiem że macie rację że dziecko najważniejsze dlatego idę do lekarza w tym tygodniu sprawdzić co się tam w środku dzieje czy ta moja kropeczka coś rośnie:) kasinta niestety ja ci nie pomogę bo nie mam pojęcia dlaczego tak wyszło, zrób może jeszcze raz betę trochę mnie dziwi żeby 3 testy się myliły...

werwa a jak u ciebie? będzie prezent dla męża na święta czy pojawiła się @? życzę tego pierwszego!

Gość kamis25
jakos dawno mnie tu nie bylo, ale caly czas zmagam sie z dolegliowsciami ciazowymi:) od paru dni to jeden wielki dramat, caly czas mdlosci, zawroty glowy i to przez caly dzien, ale ocxzywiscie nagorzej jest rano, nie wiem moze znacie jakies sposoby na ulzenie- chociaz troszke??

Gość kamis25
i dzis znowu to samo, i nic kompletnie nie pomaga,ale trzeba sie pomeczyc- taki nasz los:)

Gość kamis25
mam pyt do was dziewczyny czy niebezpieczne jest jak ma sie w czasie ciazy grzybice pochwy???, bo przed zajsciem w ciaze mialam z tym problem i bralam leki ale przerwalam je jak tylko podejrzewalam ze jestem w ciazy, zreszta to byly leki ktore podobno mozna brac w ciazy

poszłam dziś do lekarza i jak tylko zobaczył moje usg poprzednie i wypisy to od razu skierował mnie do szpitala, nawet mnie nie zbadał!!! jade po południu jak tylko mąż wróci z pracy, tylko mam nadzieję że mnie przyjma bo nie mam jeszcze ubezpieczenia, bo jeszcze nie zdążyłam się ubezpieczyć kamis grzybica jest ponoć bardzo niebezpieczna dlatego zawsze jak coś dzieje to od razu do lekarza ja niestety tez często miewam to dziadostwo:O

Gość Malusinska
Kamis na grzybice bezpieczny w ciązy jest pimafucin. Ja raz się wyleczyłam porządnie, co prawda trwało to pół roku, ale jest ok. Musisz pamiętać, że grzybek lubi słodycze, drożdże i tego unikać. A do mycia to najlepsza woda i papierowe ręczniki.Do tego probiotyki i powinno być ok. Kiki 🌼 trzymaj się! ❤️ Lekarz nic Ci nie powiedział dlaczego skierowanie? Nie pytałaś go? ale w sumie to lepiej, zaopiekują się Tobą, porobią badania i będziesz cały czas pod opieką.

Gość mloda zona
kabe ja mialam prolaktyne 34ng/ml pozniej mi sie troche obnizyla po tabletkach ale pozniej nie bralam i pewnie prolaktyna znow mi skoczyla pojdziesz do lekarza to sie wszystkiego dowiesz:) dziewczyny ja sie martwie bo ostatnio w ogole nie mam dolegliwosci, dobrze sie czuje, nie mam mdlosci- nawet wydaje mi sie ze mialam juz wiekszy brzuch a teraz jakby mniejszy- a do lekarza dopiero za tydzien ide

Gość kamis25
mloda zona- spokojnie, to ze nie masz dolegliwosci to tylko sie cieszyc trzeba, bo ja jak na razie to jestem wylaczona z normalnego zycia,nawet do sklepu nie moge isc sama bo mi slabo, wiec glowa do gory i czekaj na wizyte u gina

Gość mloda zona
dzieki kamis podnioslas mnie troszke na duchu:)

Gość mamusiusia66
Cześć dziewczynki :-) Powiedzcie dziewczyny o co chodzi jeśli wiecie - Staram się o dziecko już ROK i nic z tego i za każdym razem mam doła :( Teraz brak @. Od kilku dni mam ogromne ilości śluzu - muszę nosić wkładkę i zwyczajnie czuję jak mi wycieka :( (przepraszam za szczegóły ale chcę opisać wszystko jak najlepiej) Miesiączki mam bardzo nieregularnie - jedynie są regularnie kiedy biorę Luteinę :( Ostatnią miesiączkę miałam 19 października i od tego czasu cisza. Nie mam żadnych objawów ani ciąży ani zbliżającej się @ JEDYNY OBJAW JAKI MAM TO OPUCHLIZNA (woda gromadzona pod skórą jak przed @), MOCNY BÓL LEWEGO JAJNIKA takie ćmienie, no i ten śluz...ogólnie jestem rozdrażniona. Robiłam test jakiś czas temu ok. 2 tyg temu i była 1 kreseczka :( Pomóżcie proszę. Czy to możliwe, że jeszcze @ przyjdzie ?

Gość kamis25
koniecznie zrob drugi test, ja ostatnia @ mialam ok10 pazdz. i w dniu spodziewanej @ zrobilam test i nic nie wykazalo a tydz pozniej byla juz druga kreska, wiec trzymam kciuki i koniecznie napisz co i jak:)

Dziewczyny u mnie nadal nie ma @. czuję takie jakby dziwne ciągnięcie w brzuchu. sama nie wiem jak to opisać. często mnie kuje, a nawet tak jakby mnie ktoś szczypał od środka. co to może oznaczać? na ciążę się nie nastawiam bo nie chcę się rozczarować.

Gość kamis25
kasiulek 28 a kiedy mialas ostatnia @ ?? nie chce nic zapeszac aleja tak mialam zanim jeszcze tst zrobilam to czulam czasami jakby mnie cos w dol ciagnelo:) to takie dziwne uczucie, a moze zrob test co??

Gość mamusiusia66
Tak - chyba rzeczywiście muszę zrobić test bo czuję się coraz gorzej - mam coraz mocniejsze kłucia jajnika :/ Jak nie test za kilka dni to na 100% wizyta u lekarza chociaż nawet jak test zrobię to muszę się udać. Boże jak bym się cieszyła gdyby to było TO O CZYM MARZĘ :)