Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alergia i bebilon

alergia i bebilon peptii

Polecane posty

Gość alergia i bebilon

drogie mamusie:):):) czy było tak u kogoś że dziecko które miało alergię na krowie mleko to było również uczulone na jakiś składnik mleka BEBILON PEPTI???????/ja podejrzewam że mój maluszek tak ma i właśnie jestem ciekawa czy to możliwe?proszę o odpowiedż:):):):)

Gość alergia i bebilon
czy nikt naprawde nie potrafi odpowiedzieć mi na moje pytanie???????????:(:(:(:(

Gość Karolina M.
tAK, MOJEMU DZIECKU PO PODANIU BEBILONU PEPTI 2 SKORA ZROBILA SIE FATALNA. oDSTAWILISMY, DOSTAL NUTRAMIGEN. aLE BARDZO SZYBKO WYROSL Z TEJ NIBY ALERGII.

Gość alergia i bebilon
ja zaczęłam małego karmić kozim mlekiem i zobaczę czy będzie efekt.mój synek nie ma wysypki tylko choruje na infekcje dróg oddechowych a ostatnio miał nawet obturacyjne zapalenie oskrzeli.

Gość alergia i bebilon
wiem że na temat koziego mleka różne są zdania, natomiast moja starsza córka miała to samo i po mleku sojowym nadal chorowała ale gdy zaczęła pić kozie mleko od wtedy się skończyło i z alergii wyrosła:):):):):):):)

powodzenia życzę dla dzieciaczka, tylko pamiętaj, że kozie mleko też może uczulać! (czego oczywiście nie życzę)

Gość alergia i bebilon
właśnie wiem że też może , mam nadzieję że będzie dobrze je tolerował i przestanie chorować bo juŻ mi ręce opadają na to wszytko.:(:(:(:(:(:(:(