Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dArtagnan

Strata czasu z dziewczyną

Polecane posty

Witajcie moi drodzy i moje drogie tak się złożyło, że jakiś czasu tutaj nie zaglądałem albowiem byłem w Dubaju na dwutygodniowych praktykach i wolałem nie korzystać z takich stron ponieważ Arabowie niemiło na to patrzą. W czasie powrotu do kraju poznałem dość fajną dziewczynę - spotkaliśmy się w samolocie tzn w wejściu, bo ja leciałem business class a ona eco. Po prostu spojrzałem jej głęboko w oczy i ona nie mogła oderwać od nich wzroku.... TRAF CHCIAŁ że potem przy bagażowni się spotkaliśmy znowu i zaoferowałem jej podwiózkę taksówką bo miała ciężką walizkę a moje i tak niósł boy lotniskowy. Odwiozłem ją do domu na mój koszt a na następny dzień umówiliśmy się w restauracji na obiad a następnie do klubu Cynamon potańczyć i wypić kilka drinków. Jakie było moje zdziwienie gdy przy obiedzie wyczułem od niej alkohol!!!!!!! Zapytałem co to a ona, że wypiła sobie dwa drinki przed wyjściem .. LOL... rozumiem w klubie, ale tak to po prpstu motłoch. No nic................... może i była fajna, ale w spotkaniu bezpośrednim wyszły niedostatki urody (małe piersi, wcześniej miała sweter to nie widziałem, jakiś pryszcz na szyi FUJ, kiepsko też się pomalowała) więc stwierdziłem ze dla mnie to tyle, zapłaciłem za obiad i wyszłem/ :o

Gość Dalekie Peryferia Oksford
aha - a potem się obudziłem, bo znów budzik zadzwonił na poranną zmianę :-D

Gość notak
małe piersi!!!pryszcz na szyi!!!!czy ty jesteś idealny?!!!

No ale o co chodzi? Pytanie czy ja jestem idealny jest IDIOTYCZNE. Jak to się ma do sprawy?

Gość notak
normalnie !!!nie masz pryszczy wogóle czy jak?Już samo to że nie spodobało Ci się że przyszła lekko wcięta(dwa drinki)powinno wystarczyć w twojej wypowiedzi.I koniec.

Gość Oliwia_Puławy
4/10, nawet niezłe :-)

Gość 1/10 bo z daleka
smierdzi prowokacja ale daje 2/10 bo jednak ktos sie nabral:p