Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przed ożenkiem

Co się mówi na zaręczynach ?

Polecane posty

Gość przed ożenkiem

chce sie zaręczyć i co ? Wyciągam pierścionek i mówie..Wyjdziesz za mnie ? To jak deklaracja ślubu lada chwila

Gość przed ożenkiem
i to wszystko tak ? nic o ślubie kiedy co i jak nie muszę mówić ?

normalnie człowiek wpierw sie zarecza, a potem dopiero sa jakies rozmowy o slubie. Kiedy, gdzie, itp itd To zalezy tylko od was i czy jestescie chociazby finansowo gotowi na takie rozmowy. Bo slub to niestety nie maly wydatek

nie musisz... jak sie rodzina bedzie pytac to powiedz ze ustalicie to wspolnie teraz, bo do tej pory to nawet nie wiedziales czy ona w ogole zechce za Ciebei wyjsc... ;)

Gość przed ożenkiem
aa to luz :)

Gość pochwale się...
no właśnioe, też mnie to ciekawi, dobry temat :) mój chłopak ma mi się zamiar oświadczyć na święta (tak podejrzewam, wszystko na to wskazuje ) :) i tak się zastanawiam jak on to wykombinuje :)

Gość lolka ta od bolka
moj zabral mnie do zakopanego na walentynki, 14 nosil caly czas piercionek przy sobie, chcial zebysmy poszli albo wjechali na gore ale mi sie nie chcialo, w ogole to obiecal ze te walentynki beda cudowne, a ze przez cały dzien nic specjalnego sie nei wydarzylo to wkurzyłam sie ok 20 i stwierdziłam ze ide spac. Jak mi sie oswiadczyl to nagle zmnienil mi sie humor.

ja uslyszalam : jestes najwiekszym szczesciem jakie mnie spotkalo kochanie zostaniesz moja zona? i slub w sierpniu :D

a tak na marginesie to chlopak ktory nie umie okazywac uczuc w slowach wiec jesli on cos wymyslil to ty tez:P wazne zeby bylo szczere i od serca powodzenie :)

Gość pochwale się...
oooo maniulkaa właśnie coś takiego chciałabym od niego wtedy usłyszeć :)

Gość ejbisi
Tylko nie klękaj bo to straszny obciach...brr.

Gość Świadek....
ja byłem świadkiem w Warszawie na Placu Konstutycji, widać umówili sie tam, czekał na rogu budynku z bukietem kwiatów, kiedy była przy końcu budynku wyskoczył, dał jej kwiaty z buziakiem (pewnie sie przywitał) po czym kleknął wyciągajac pierścionek... nawet im fote walnełem xD wzeła pierscionek, pocałowali sie i poszli sobie za raczke przed siebie, niezapomniany widok :D