Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kociczkaa

jaki prezent dla chłopaka na mikołajki

Polecane posty

Gość sw mikolaj do ciebie nie przyj
🌼 ❤️ 🌼 ❤️ 🌼 ❤️ 🌼 ❤️ 🌼 ❤️ 🌼 ❤️

Gość poduszkę z Twoim zdjęciem

Gość pochwale się...
oooo ja taką poduszkę dałam chłopakowi w tamtym roku na urodziny, do tej pory leży na jego łóżku na honorowym miejscu, trochę ośliniona, bo jak nie śpimy razem, to się do niej przytula :) jak ściągam poszewkę do prania to wygląda, jakby ją pies wytarmosił :) ale chłopak szczęśliwy, że hohoho :)

Na mikołajki obowiązkowo kalendarz adwentowy. na Gwiazdkę nie pomogę bo ty znasz go najlepiej czy chciałby dostać np perfum, książkę czy deskorolkę.

Gość pochwale się...
na allegro, wpisz "poduszka zdjęcie" i Ci wyskoczy... bardzo ładnie zrobili, poduszka porządnej jakości. jakieś ładne zdjęcie wybierz, uśmiechnięte, na pewno chłopakowi się spodoba :)

Gość takie poduszki to sa
dobre dla glupawych gowiarzy z gimnazjum :O

na gwiazdke myślałam właśnie o jakiś ładnych perfumkach, ale na mikołaja to jakoś pomysłu nie mam..

no to przecież powinnaś doskonale wiedzieć co mu kupić. są różni faceci ...

Gość pochwale się...
mój chłopak miał 21 lat jak dostał tę poduszkę, a cieszył się bardzo :) a prezent to raczej ma cieszyć, a nie być praktyczny, uważam, że portfel to żaden prezent. ja bynajmniej bym portfela dostać nie chciała :) już bym się bardziej cieszyła z ręcznie zerwanego z ogródka wiechecia :)

hmmm.. portfel już odemnie dostał, taki ładny skórzany na urodzinki więc odpada.. :) zegarka nie nosi, nie lubi ( pozatym ma w telefonie) a perfumki sprawie mu na gwiazdke.

Gość pochwale się...
upiecz ulubione ciasto :)

no wlaśnie tak myślałam, że może by zaaranżować jakąś kolacje pyszną.. ( ciasto odpada, bo on nie może jeść słodyczy, poza tym nie przepada) zrobić coś pysznego do jedzonka, świece, winko... jakaś nastrojowa muzyczka i tak miło i romantycznie spędzić ten dzień.. (pod warunkiem, że nie pójdzie do pracy, bo niewiem jeszcze jaki będzie miał grafik :(

Zamiast poduszki, lepiej weź zorganizuj 13 waszych zdjęć i zamów np na allegro kalendarz, zdjęcia na każdy miesiąc + okładka. Super sprawa, zresztą nie wszystkie muszą być wasze wspólne zdjęcia, ale także z miejsc w jakich byliście czy związane z zainteresowaniami. To rzecz która cieszy cały rok. Poduszki kubeczki i misiaczki są raczej dość infantylne. Ponadto jeżeli nie kalendarz to fototapeta na ścianę z wybranym zdjeciem, też super efekt.

na allegro wpisz w wyszukiwarce fototapeta, jest firma która robi na zamówienie, tzn wysyłasz im zdjęcie (musi być dobrej jakości, wtedy bardziej można je powiększyć) i oni robią fototapetę. Koszt 1 metr na 2 metry to z wysyłką jakieś 100 zł. Zamawiałam rok temu wiec mogło się nieco zmienić.

Gość gość
Cudownym prezntem dla chłopaka bedzie skarbonka w kształcie psa widziałem śliczne skarbonki idealne na prezent w sklepie internetowym srebropol.pl Sklep ten jest na Polskim rynku od wiele lat i maja super ceny a także jest darmowa wysyłka jeśli ktoś robi większe zakupy

Gość gość
Na 2 w 1 to polecam canvasa od DCN Gallery. Przynajmniej ich kolekcje sa naprawdę dobrej jakości więc chłopak na pewno doceni taki podwójny prezent. Tu można zobaczyć ich ofertę http://www.dcngallery.pl/

Gość Zakupy_z_głową
To zależy co Twój chłopak lubi ;) , mój dostał rok temu na Mikołajki kubek wyglądający jak obiektyw http://pearl24.pl/pl/p/Kubek-termiczny%2C-imitacja-obiektywu-aparatu-400-ml/313 Pasjonuje się fotografią, lubi pić kawę, a uważa typowe kubki termiczne za "babskie". Baaaardzo mu się podobał, używa prawie codziennie ;)

Gość gość
autorko jak twój facet ma jakąś swoją ulubiona drużynę piłkarską to kup mu coś w sklepiku tego klubu:) wierz mi mój ma 30 lat a jak mu coś kupuje w sklepiku to cieszy się jak dziecko. Takie rzeczy jak, poduszki, kubki ze zdjęciem, portfel nigdy go tak nie cieszyły jak takie bibeloty:)

Gość gość
Ja proponuję zakup vouchera na przejazd szybkim autem np. na torze Poznań. Przejazd wybrałam na stronie www.devil-cars.pl :) Mój mąż był mile zaskoczony takim prezentem, trafiłam w 10tkę bo uwielbia auta i adrenalinę :)