Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xenna

dziewczyny, podobacie się sobie......

Polecane posty

kompletnie bez makijażu, bez żadnej kompletnie stylizacji i układania włosów, bez stosowania solarium/balsamów brązujących, bez lakieru na paznokciach, bez biżuterii,bez stanika push up i innych UPIĘKSZACZY?

Gość dzej zi
Wiekszosc moich kolezanek bez makijazu wyglada potwornie:D

Szczerze to tak... Nie zmieniłabym niczego w sobie. No, może wlosy :-) Chciałabym by były idealnie proste. :-D

Gość ghfhg
absulutnie nie. nie podobam sie sobie nawet po obudzeniu, nie wspominajac po umyciu wlosow kiedy nie sa "zrobione". no coz, nie kazdy moze byc piekny 24h na dobe

Gość anonimowa odpowiedz
Po przebudzeniu to nie, bo mam zapuchniete oczy :P Ogólnie to tak :]

Gość bądźże Stefek mężczyzną
ja rano wyglądam zmorowato, bo mam włosy takie, że gniotą mi się niemożliwie podczas snu :) ale i tak się lubię - spróbujcie patrzeć na siebie nago w dużym lustrze - to dobra terapia :)

a czy Wasi faceci widzieli Was kiedykolwiek w wersji totalnego PAPUDROKA?:D nie chodzi mi np o brak makijażu,ale taką wersję np jak jesteście chore,blade i brzydkie?:D

Gość dreejejeed
ja sie sobie czasami podobam "taka niezrobiona " ale zazwyczaj czuję się okropnie .... moj facet często widzi mnie taka bladą ,rozczochraną z cieknącym nosem ale mowi ze jestem piękna :D slodki kłamczuch:D

Gość bądźże Stefek mężczyzną
widuje i nie oszczędzam go w tym względzie. Poza tym wie, że dość szybko i bez kłopotliwych zabiegów da się tego potworka doprowadzić do stanu używalności ;) Aha - facet powienien mieć świadomość, że żeby coś wydepilować to musi to odrosnąć, że fryzura i makijaż to rzecz nietrwała, ze kobieta też cżłowiek i czasem się spoci... Oczywiście bez nachalnego podstawiania pod nos czy oczy :D

kiedyś myślałam, że nie można się pokazać facetowi w wymiętej piżamie, bez makijażu i tym podobnych. do czasu, kiedy pojechałam ze \"świeżym\" facetem ( w sensie po miesiacu znajomości czy dwóch) dokądś tam, w góry. jak się obudziłam to siedział na brzegu łóżka, gapił się jak zauroczony i powiedział jedno zdanie- marzyłem o takiej kobiecie, która rano wygląda lepiej niż kiedykolwiek ;) dodał- bez tych wszystkich ulepszaczy jesteś jeszcze piękniejsza;) nie maluję się wiec prawie wcale, nie potrzebuję tego. chorą, bladą też mnie widział. ja widziałam go jak umierał po wódce całą noc na podłodze w mojej łazience- kurde taka jest miłość, nie zawsze śliczna i czysta.