Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość envie***

gdy w życie wkrada sie nuda...

Polecane posty

Gość envie***

co robic by nie było nudno w związku?? tzn jka spędzać wolny czas by nie ograniczać sie tylko do siedzenia w domu i migdalenia na kanapie?? jakie macie propozycje na to by znowu było ciekawie...z gory dzieki za odpowiedzi:)

Gość eee333
Znajdź sobie hobby jakieś.

Gość envie***
co zrobić by osoba z która się jest znowu odczuła, że na niej mi zależy..zeby było tak jka na poczatku

Gość envie***
nio myslalam juz nad wspólnym chodzeniem na siłownie lub coś takiego...

Gość strrraszna panikara
Mam ten sam problem. Początek związku a my tylko siedzimy w domu i oglądamy TV. Jak minie faza przytulania, całowania i kochania sie częstego to co robić ??

Gość strrraszna panikara
Ja dodatkowo nie mam jeszcze poczucia bezpieczeństwa, żyje w stresie, że lada dzień mu się odwidzi coś, że mnie rzuci, to jakis koszmar. Chce jakos urozmaicić te nasze spotkania bo facet mi zwieje z nudów! Znamy sie 3 tygodnie.

Gość eee333
3 tygodnie i już się nudzicie? wow

Gość pfffff
ja po półtora roku w związku nie odczuwam nudy. Wspólne zakupy, spacery po mieście, lesie, wkoło jeziora, siłownia, basen, rowery, gry, gotowanie. I faza całowania, przytulania i kochania się nam nie mineła, a wręcz przeciwnie ;D jak się dobrze dogaduje to nie ma nudy i pytania co robic;]

Gość a może to dziwne
A co to jest NUDA ? Pytam bo naprawdę nie wiem, ja nigdy się nie nudzę, w żadnej sytuacji, nawet jak nic nie robię i jestem sama. Nawet szara codzienność wzbudza we mnie ekscytację. Nienormalna jestem? Coś ze mną nie tak? I dobrze mi z tym i nie chcę tego zmieniać, nawet jeśli to nienaturalne.

Gość envie***
jam juz jestem rok ze swoim chlopakiem i ostatanio cos nasz zwiazek przechodzi kryzys..a to dlatego, że to niby ja nie wychodzę z żadnymi propozycjami co do spedzania weekendow razem...tazke zastanwiaam sie co inni ludzi robia zeby nie było nudno