Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyższe_wyk_23

Jak to jest z tym wyższym wykształceniem???

Polecane posty

Gość wyższe_wyk_23

Startuje do pracy w urzędzie, ale nie wiem czy w ogóle jest sens składać papiery, bo w wymaganiach podane jest "wykształcenie wyższe" a ja mam tylko licencjat z administracji (ale już studiuje zaocznie na 4 roku). Praca jest daleko, nie chce się wykosztowywać na bilet na darmo więc wolę zapytać - czy z licencjatem mam wyższe wykształcenie czy nie? Czy w sytuacji, gdy od 2 miesięcy konkurs na stanowisko jest nierozstrzygnięty (z powodu braku chętnych) przyjmął mnie do pracy nawet z licencjatem???

Gość Ranyyy
z takimi bykami do urzędu...ok... już i tak Polska to szambo

Gość hkjdoihadoifif
Ranyyy z takimi bykami do urzędu...ok... już i tak Polska to szambo Czepiasz się .. ledwie jeden byk ;-p

Gość wyższe_wyk_23
Czyli jak - mogę startować czy nie??? Mam to wyższe wykształcenie? Gdzie ten byk bo nie widze?

jeśli nie zastrzegli sobie, że chcą wyższe magisterskie to startuj bądź co bądź nic nie tracisz nie?

Gość przecież licencjat
to wyższe wykształcenie. POnadto od 2005 zarówno mgr jak i lic. to tytuły ZAWODOWE!

licencjat to wyższe zawodowe. w ogloszeniu musza pisac wyzsze magisterskie wtedy nie startuj. wazne jest tez to co umiesz obok wyksztalcenia, nie jestes na straconej pozycji

Gość RIIIIIQ
jak wyzsze to idz co prawda ja nie uwazam licencjatu ale moze im to nie przeszkadza u nas w urzedzie sa tez po srednich babki a ja uwazam ze urzad to powinien miec wymagania

a 3 lata studiów to nic? licencjat to tytuł w dyplomie uczelni wyższej

licencjat to nie wyższe wg nas tylko tak po prostu jest , dlatego w ogloszeniach pisze sie wyzsze magisterskie zeby odroznic od wyzsze zawodowe (licencjat). po 3 latach dostajesz dyplom ukonczenia i tytul licencjata. to WYZSZE ZAWODOWE. mgr to stopień naukowy najniższy rangą, potem masz doktorat i inne....

Gość hmmmm co lepsze
w całym życiu to chyba widziałem 3 oferty gdzie napisano wyższe mgr - i były to stanowiska dyrektorskie albo główny księgowy ;)

Gość cienowianie sprawia
ja też studiuję adm. i u nas nam facet na prawie pracy mówił że licencjat to wyższe wykrztałcenie tyle że masz tytuł licencjata a nie magistra. Więc śmiało możesz startować.

twoje doświadczenia nie pokrywaja sie z moim, czesto to widze. nie zmienia to kwestii ze dyskusja jest bezprzedmiotowa. licencjat to wyzsze zawodowe.