Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gryzzelda

fotel typy fatty taki z kulkami styropianowymi-ma ktoś?

Polecane posty

mam i bardzo polecam wprawdzie kupilam do pokoju syna ale sama uwielbiam w nim przesiadywac, kregoslup naprawde odpoczywa jedyny problem to jak bedziesz miala duzy brzuch moze byc problem ze wstaniem z fotela jak sie w nim blogo zapadniesz

hehe, to się będę z niego "skuliwać" ;) właśnie nie wiem, czy sobie takiego prezentu na gwiazdkę nie zrobić, tylko chciałabym jeszcze wcześniej usłyszeć jakieś opinie na jego temat

Gość qwertyui
Ja co prawda nie miałam tego fatty ale coś podobnego kupionego w Jysku. Super się na tym siedzi to fakt. Jest tylko jeden problem -z biegiem czasu wypełnienie zaczęlo znikać -kulki się zgniotły albo coś. W końcu zostało ich tak mało ze wyrzuciłam to siedzisko.

no właśnie wybieram się niedługo do jyska go wypróbować. Tylko te na allegro w tej samej cenie są większe :)

ah chcialam jeszcze dodac ze jak bedziesz zamawiac pzrez alegro to rozmiar XL mimo iz wydaje sie duzy moglby jak dla mnie byc wiekszy, jak masz miejsce to bierz XXL bo my mamy XL i jak dla mnie ok ale moj maz jest wysoki a mama ma troche kg wiecej i dla nich jest troche zamaly wiec dla ciebie w ciazy lepszy bedzie wiekszy,nie wiem czy ten z jyska to to samo co faty,ale nam sie z wypelnieniem nic nie dzieje juz od roku a zamawialam z alegro

w jysku są mniejsze, ale chciałam pojechać, obejrzeć, dotknąć :) a zamawiać będę też z allegro.