Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilka-sama

rozcarowanie eks

Polecane posty

Gość Lilka-sama

czy zostaja tylko wspomnienia? czy to co pamietamy to tylko ubarwione nasze wspomnienia? wycinki tych najlepszych chwil? zapraszam do dyskusji wszystkich ktorzy po spotakaniu swoich eks byli nimi... rozczarowani :(

Gość crimson wuwua zią
co oznacza rozczarowani? jestes rozczarowana jego aktualnym zachowaniem, postacia, czy rozczarowana tym ze nie ulozyl wam sie zwiazek?

Gość Lilka-sama
rozcarowana jego aktualnym zachowaniem, zmianą w postrzeganiu spraw... nie mowie o wyglądzie.. choc tez... zmienil się

Gość crimson wuwua zią
po mojemu to jestes rozczarowana tym ze sie rozstaliscie i probujesz znalezc negatywne umotywowanie :)

Gość Lilka-sama
nie zgodzam się! nie jestem z nim juz 5 lat, jestem teraz z kimś innym kogo kocham. i jestem szczesliwa. on zresztą tez ma swoj związek. ale po spotkaniu -niedawnym się zastanawialam co ja w nim wtedy widzialam... az tak sie zmienic?? czy poprostu wtedy tego nie zuważalam....

Gość crimson wuwua zią
a to przepraszam. Tak czy inaczej ja widze w swojej ex same pozytywne cechy. Lucky you :)

prawdziwa twarz faceta poznajesz po rozstaniu albo po ślubie. z mojego eks wyszedł taki kawał świni że strach...

jak go widze,to bogu dziekuje,ze juz nie jestesmy razem...zaczal chyba chodzic na silke i brac sterydy...nie wierze,ze moglam byc z kims takim...do mniezawsze cwaniakowal,ze tatus mu za wszystko zaplaci itd..a teraz widze,ze w anglii zapingala i jest sam...jednak fortuna zawsze kolem sie obruci :)

Gość Lilka-sama
no wlasnie... moj eks jest teraz gruby i lysy :) ale oprocz tego :) jest grubiański, uważa że każdą kobiete może meić na zawolanie, nie szanuje swoje aktualnej partnerki, z tego co sie "chwalil" to ma liczne podboje seksualne... nieiwem jak mogłam byc z kims takim!

Gość Lilka-sama
aż mnie ciarki przechodzą ze chciałm z nim być do końca zycia

Gość kasiakasiakasiakasia
haha a moj sprzedaje kebaby na mojej ulicy;p i ma jeszcze bardziej odstajace uszy niz mial;p kiedys spotkalam go na imprezie to probowal mnie zlapac za cycka i porponowal sex-uklad;] dobrze ze odeszlam;] amen!

Gość ja nie jestem rozczarowana
tylko sama sie zastanawiam co ja w nim widzialam ...tak bardzo mi się podobał ..a teraz porażka ,a ten charakter ,narcyz jakich mało ,szkoda mi jego kobiety bo wiem ze ona go bardzo kocha i chce spędzic z nim reszte życia a on ją zdradzał ze mną ,powiedziałabym jej ale nie chce niszczyc jej spokoju

Gość marzenaka79
słuchajcie, ja sie rozczarowałam ale jakże POZYTYWNIE, spotkaliśmy sie po 8 latach, on nadal wygląda zaje*****, nic a nic sie nie zmienił w wyglądzie, ciekawe jak charakter, bo żeby to ocenić to trzeba czasu

Gość marzenaka79
ale skoro zona chce go zostawic a nie ma nikogo innego to pewnie cos nie halo z nim