Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lea17567

Chcę umrzeć

Polecane posty

Gość Lea17567

Jestem mała( 159 cm ) i brzydka, i chyba zawsze bedę sama!Buuuu

Gość Lea17567
i nikogo to nie obchodzi

Gość wzr
brzydka? a jakies konkrety? uwazasz ze co z toba jest nie tak?

Gość Lea17567
Wszyscy mi to mówią,iże do niczego się nie nadaję też... Mam 17 lat nigdy nie miałam i nawet się nie całowałam z chłopakiem ( dziewczyną zresztą też:-)). Noszę okulary itp. KOSZMAR

Gość brzydula nie z tej ziemi
pociesze cie. ja mam 27 lat ( niedługo 28 ) jestem sama prawie od zawsze . miałam jednego poważnego chłopaka. Ale to juz kilka lat temu. Nosze okulary. mam problem z trądzikiem. Zawsze myslalam ze jestem ładna że na pewno będę miała męża. Ale latka leca a ja wciąż sama. jak palec. nie raz myslalam zeby sie zabic. Nie chce tak żyć . nie chce być stara panna. a pewnie nią będę. nie nawidze siebie.

Gość Zabrać CIę na oddział
????????????????????? Dla chorych dzieci ? :( Np na białaczkę ???????? NIEULECZALNIE - KOSZMAR- ONE CHCĄ ŻYĆ - bez względu na to czy będą brzydkie czy ładne.Tylko żyć. Może przejrzysz na oczy ????

Gość ochach
dziewczyny ja tez miałam tyle lat co Wy i tez mi się wyć chciało jak rano się budziłam i modliłam się że juz nie chce się budzić, i jakoś ten koszmar przeżyłam, a trwał 7 lat. nieukładało mi się z rodzicami i w ogóle wszystko było do bani, nietylko brzydka buzia. w tym samym czasie jedna z moich koleżanek popełniła samobójstwo tez nie potrafiła się odnaleśc w tym życiu..... Teraz mam cudowne dzieci i równie cudownego męża i uważam ze warto przetrwać dla takich chwil jak te bo .. po burzy przychodzi słońce a nawet jeśli się ma straszne dni to są lata chude i lata tłuste co niektórym nigdy nie będzie dane zasmakowac powodzenia i buźka

ochach a jak i kiedy poznałas męża?

zabrać cie nie oddział : tak zabierz mnie , jesli jestes z warszawy to zabierz mnie. . .jestem z ursynowa.

Gość ochach
sa więc koleżanka miała fajnego chłopaka i on miała kolegę którego chciali się pozbyt żeby pobyć ze sobą na osobności więc wymyślili że wpadną do mnie do pracy i tak niby gatka szmatka oni się zawiną a ja dam sobie radę bo szybko się go pozbedę i tak raz dwa i trzy tygodnie to trwało a potem jakoś tak we czwórkę spotykaliśmy się i po mału zaczeło się ucierać że koleżanka z kolegą a on do mnie potem w tym najgorszym okresie bardzo mi pomógł w sumie nić nie robił tylko najważniejsze że był i to chyba dodawało mi nadzieji na dzień jutrzejszy i tak już zostało do dzis jesteśmy ze sobą 15 lat a ja mam 30 lat miło co nie więc dziewczyno nie poddawaj się na złość innym dasz sobie radę trzeba pokazać innym że nie jesteśmy takie słabe dasz radę ja ci to mówie

ale ja mam juz 27 lat nie 15. jak mialam nawet 20 - 23 to myslalam ze wszystko przede mna , ale chyba tak nie jest. nie chce tak zyc ;/

Gość ochach
dziewczyno wiek to żadna reguła mam koleżanki króre mają ponad 30 i płaczą bo jeszce nie mają dzieci nawet kandydata na ojca tych dzieci i jakoś nie traca nadzieji że i je trafi, tak wiec jesteś młoda daj sobie spokój latkami i w ogóle ciesz się tym że jestes wolna i możesz robic rzeczy jaki tylko chcesz.

ja chce dbac o męża chce rodzic dzieci chcę kąpąc te dzieci karmić, przewijać.... nie chce chodzic po dyskotekach bo tego nie lubie. tylko nie wiem jak i gdzie mam kogos poznac w ksiegarni i bibliotece nie ma zadnych , w dyskotekach sa tylko tacy co chca tylko seksu. co za beznadzieja. dodam ze nigdy nie mialam smialosci do poznawania nowych ludzi. nie mam duzo przyjaciół. mam kilkoro najczęściej zajętych wiec nie maja duzo czasu na spotkania ze mna.

zabrac cie na oddział odezwij sie

Gość no właśnie zdrowy nigdy nie
zrozumie co mu zycie dało i jeszcze mu źle,

Gość Tellma
Moje drogie nie możecie tylko zamartwiać się tym że jesteście same...bez wzgledu na to ile macie lat 15, 17 czy 27 napewno nie powinnyście tracić nadziei. Brzudula nie z tej ziemi - ja jestem niewiele od ciebie młodsza i podobnie jak ty chciałabym mieć dzieci ale ich nie mam, co nie znaczy że mieć ich nie będę. Nie możecie zamykać się na świat i czekać na księcia z bajki który zapuka do waszych drzwi...bo takie historie zdarzają się niezwykle rzadko. Ale jeżeli przełamiecie ta niechęć do siebie i otworzycie się na innych ludzi wszystko może się wydarzyć. Życie to najpiękniejsza przygoda jaka nam się przytrafia i nie powinno się marnowac tego na myślenie o niedoskonałościach. Ponoć każda kobieta jest piękna czasem tylko nie jest tego świadoma, i ja naprawdę w to wierzę. Musicie w jakiś sposób to piękno w sobie odnaleźć. A sam fakt że żyjecie i że macie przyszłość przed sobą jest ogromnym szczęściem. A jeszcze większym jeżeli jesteście zdrowe. Wiem co mówię, ponieważ niedawno zawisła nade mną groźba śmierci, podejrzewano u mnie śmiertelną chorobę, długie tygodnie żyłam myśląc jak to będzie kiedy stanę oko w oko z chorobą przez którą nie będę mieć przyszłości. Ale wszystko na szczęście dobrze się skończyło i bardziej doceniam to co mam. I myślę że na to co chcę mieć przyjdzie odpowiedni czas...i w waszym przypadku też tak będzie i tego wam życzę.

Gość looaad
a ja jestem ładną brrunetką. Jestem wysoka i zgłaszam się na modelkę. Mam czystą cerę (opaloną) jestem ładna i zadbana. Ale - mam soczewki ;) ale to i tak dobrze bo chłopcy za mną szaleją już w wieku 12 lat całowałam się :)

Gość nie uraź się
ale ludzie mają poważniejsze problemy niż ty, a jednak chcą żyć. więc nie pisz głupot. a urodę można poprawić: odpowiednia fryzura, makijaż, ubranie. masz 17 lat-to, że się nie całowałaś to niby o czym świadczy??? na wszystko przyjdzie czas. nie wierzę ,że jesteś tak nieatrakcyjna, że przez całe życie nikt cię nie pocałuje. jescze znajdziesz swojego księcia z bajki, dla którego będziesz najpiękniejsza na świecie. więc koleżanko! uszy do góry :)