Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstrząśniety niezmieszany

autobusowe ocieraczki

Polecane posty

dziewczyny wiele z was mówi o ocieraniu w autobusie że to wstrętne, obrzydliwe itp. jednak ja jako mężczyzna miałem conajmniej kilkanaście przygód natarczywości z waszej strony. nie powiem że to nie było przyjemne, ale mam dziewczynę i dziwnie się czuję gdy stojąc w tłoku w autobusie czuję jak panna stojąca przedemną czasem prawie perfidnie wciska się swoim tyłkiem w mojego członka, mam taki odruch organizmu że w takich sytuacjach zawsze mi staje - zdrowie. wtedy dziewczyny przeważnie naciskają i się ocierają jeszcze mocniej. Niektóre są ładne, niektóre mniej, niekóre mają po 18 lat, inne po 30, czasem ocierają tyłkiem o moje biodro, często dupą celują wprost na penisa, czasem cyckami próbują atakować mnie w ręce.. pytanie brzmi: co wtedy sobie myślicie?

Gość Misiek_1981
kiedyś jechałem autobusem linii 124, pamiętam jak dziś... tłok był niezły a za mną stała paniena, troche blachara - nie lubię takich jako kobiet - ale jako obiekt erotyczny mniam mniam.. czerwone długie kozaczki, siatkowe rajstopy, duży cyc, buzia niezła.. często miewam erekcje w środkach komunikacji więc musiała przyuważyć to i owo bo mam dużego i niestety ciężko to ukryć chyba że w zimie jak sie człowiek kurtką zasłoni.. :( i co ostrzejsze hamowanie to czułem jej podbrzusze na moich pośladkach..bynajmniej nie protestowałem. a jak wysiadała to sie uśmiechnela jeszcze tak jaos dziko kiedy sie obejrzalem na nią.. kobiety robia często za ofiary a prawda leży pośrodku..pozdrawiam wszystkich :D

nic nie schlebiam, kilku kolegów mówiło mi to samo, że często gęsto dziewczyny się ocierają o nich w autobusach i bynajmniej nie jest to spowodowane tłokiem i brakiem innego miejsca na ulokowanie pupy

Gość mitolog
Mit wiecznie skrzywdzonej kobiety lansowany przez media. facet niby cały czas łazi ze stojącym fiutem i patrzy którą by tu zgwałcić a kobieta to taka cnotka co to pragnie przytulania tylko i dzieci. Mit stary jak świat a w życiu bywa tak że cipka czasem bardziej mokra od drągala ;)

Jest to zaiste niewypowiedzian wręcz rozkosz czuć erekcję obcego faceta na swoim tyłku. Wierz mi niezmieszany, mało jest kobiet - nimfomanek. Co do mitomanów - nie wiem. Może mężczyźni czują atawistyczną potrzebę opwiadania sobie o tym ile zdobyli kobiet. Nawet jeśli jest to kobieta - ocieraczka.