Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

catwalkbaby

Gesta substancja, natłok mysli, co sie dzieje?!

Polecane posty

Dziewczyny, mam 17 lat, jestem wylacznie po peetingu z chlopakiem, zadnego seksu. Od zawsze mialam nieregularne okresy, teraz sytuacja sie powtarza i denerwuje sie. Dla rozmycia podejrzen zrobilam test, pozniej kolejny, w sumie zrobilam 4. Wszystkie wyniki negatywne. Mimo to wciaz sie niepokoje. Jezeli chodzi o jakies objawy to nie zauwazylam zadnej zmiany u piersi, ale zaobserwowalam takie cos... ze chesto mi sie odbija, rano keidy wstaje, jak cos zjem, znacznie czesciej niz zawsze, chyba, ze to wyobraznia nieporzadanie zadzialala... Poza tym mam juz chyba za długo takie upławy charakterystyczne dla dni płodnych, trwa to już chyba ponad dwa tygodnie. Na majtkach pojawia się gęsta zóltawo-biała substancja o raczej nieprzyjemnym zapachu. Czy testy mogly sie mylic? Jutro go powtorze, ale mimo wszystko ogromnie prosze Was o pomoc. Rozmyjcie lub upewnijcie mnie w tych podejrzeniach. P.S> Ostatni okres mialam jakos we wrzesniu... POMOCY, z góry dziękuję.

Gość ebambiiiiiiii
gęsta substancja o nieprzyjemnym zapachu? masz pewnie jakąś infekcję. może idź do ginekologa

taki sluz no i gestsze cos zostawiajace po wyschnieciu slady na majtkach. ma to jakeis powiazania z mozliwa ciaza?

Gość ebambiiiiiiii
testy zazwyczaj nie kłamią, a ty zrobiła kilka więc pewnie w ciąży nie jesteś. ale ten nieprzyjemny zapach świadczy o tym że mogłaś się nabawić jakiegoś stanu zapalnego. możesz spróbować kupić w aptece czopki z nagietka, ale lepiej jak pójdziesz do lekarza

Bardzo Ci dziekuje. Jeszcze jedno pytanie. Czy mozliwe jest, zeby ok. 2 miesiaca ciazy nie zauwazyc zadnych zmian jezeli chodzi o piersi? Nie bola, nie sa wieksze, nic?

Gość weź się uspokój
masz zwykłą infekcję, w ciąży nie jesteś, idź do ginekologa i DOROŚNIJ ! jesteś tak niedojrzała, że aż przykro czytać, seks nie bez powodu nie jest dla dzieci

Gość ebambiiiiiiii
gdybyś była w ciąży to z pewnością byś zauważyła zmiany w piersiach... jak zaszłam w ciążę to od razu zrobiły mi się takie twarde, "silikonowe" a brodawki zaraz potem zrobiły sie dużo ciemniejsze, prawie ciemno brązowe... a na początku ciąży typowe są jeszcze bóle brzucha, dużo silniejsze niż przed okresem, nie da się pomylić jak bardzo okres ci sie spóźnia?.

Gość zrób jeszcze 6 testów

Gość ebambiiiiiiii
dajcie jej spokój, dziewczyna sie boi i tyle... ma prawo, nie każdy od razu musi wszystko wiedzieć.

Ebambi,bardzo Ci dziekuje. Macie racje,to nie jest madre zachowanie,mam nadzieje,ze da mi to porzadna nauczke. Wyobraznia czasem nie daje spac. Teraz to pewnie z tych nerwow nie dostaje miesiaczki... Okresu nie mam juz chyba od dwoch miesiecy,ale wczesniej tez czesto mi sie to zdarzalo. Podobno w tym wieku to jeszcze normalne. Nie chce isc do lekarza,boje sie.

Gość ebambiiiiiiii
moja przyjaciółka w tym wieku miewała okres co 3 miesiące i też cały czas sie trzęsła czy nie wpadła. jest taki lek bez recepty - albothyl, powinien pomóc. ale lepiej żebyś poszła do lekarza. wiem to nie jest w tym wieku przyjemne (ani w żadnym innym) . sama nienawidzę tych wizyt. ale może poszukaj kobiety ginekologa i opowiedz o wszystkim. taka infekcję nietrudno złapać, a nieleczona może mieć fatalne skutki. kiedyś przecież chcesz być matką. ja kiedyś kąpiąc sie w Zatoce Gdańskiej złapałam jakieś świństwo. Poszłam do ginekologa i na początku nasłuchałam sie, że młode, głupie, puszczają sie i łapią różne syfy... a najzabawniejsze że byłam jeszcze dziewica.. potem kobieta mnie przeprosiła. a objawy miałam naprawdę paskudne.

Gość wiek nie ma znaczenia
miesiączka powinna się wyregulować w ciągu 3 lat od wystąpienia pierwszej dwumiesięczne przerwy w wieku 17 lat nie są normalne, a twój strach przed lekarzem świadczy tylko o twojej niedojrzałości, a za seks chcesz się już brać ? jak się zabezpieczysz przed ciążą ?