Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiarygodna ona

Tylko jedno, moze dwa pytania. Czy ja idealizuję miłość ?

Polecane posty

Gość wiarygodna ona

Tak na szybko spróbowałam określić mojemu facetowi czym jest dla mnie miłość... Mianowicie... kiedy kocham wiem, że chce z ta osoba spedzac jak najwiecej czasu, widzę siebie i ta osobę w odległej przyszłości RAZEM, potrafie robic wspolne plany i cieszyc sie z nich, tęsknie, ufam, chcę robic miłe niespodzianki... To tak na szybko powstało w mojej głowie, ale gdybym chciała pojechałabym mu filozoficzną gadką. Na szczęscie tego nie zrobiłam a i tak usłyszałam że IDEALIZUJE MIŁOSC i przesadzam. Rozbroił mnie, czy faceci sa naprawde tak prości, tak przyziemni? Czy faktycznie idealizuje miłosc a tak naprawde to nie ma czegos takiego jak piękne magiczne uczucie tylko życie obok siebie, wspolna -moze zbyt mocne słowo...wegetacja?

Gość wiarygodna ona
1,5 roku

to za jakieś kolejne 1,5 Ci minie :P :D :D :D a tak na poważnie - faceci to istoty przyziemne, dla nich taki opis miłości jest czystą abstrakcją :D

a to zdanie: \".......widzę siebie i ta osobę w odległej przyszłości RAZEM, potrafie robic wspolne plany...\" ich przeraża :classic_cool: :D

To dziwne bo ja jako facet miłóśc opisuje podobnie-cóz-wszystko zalezy od tego czy kogoś juz takie porabane uczucie trafi.

Gość wiarygodna ona
hehe zauważyłam ale troche po fakcie ...

Gość wiarygodna ona
Rocker, czyli mogę dopuszczać do siebie myśl, że jego poprostu .... takie uczucie nie trafiło?

ja sie z Rockerem nie zgadzam wszystko zależy od tego czy Twój facet jest romantykiem czy zwykłym przyziemnym facetem ;) tylko romantyka mogą takie słowa wzruszyć i może je z Tobą dzielić ;) ;) .

Hmmm powiedziałbym ,że tak ale oceniam po sobie. Mam jedno pytanie-czy powiedziałaś mu że kochasz?Czy on ci to mówi?

A ja jako facet moge powiedzieć że mnie pierdoły typu miłe niespodzianki, plany na przyszłośc i inne takie nie interesowaly wiec z dziewczyną z która byłem jakies 1,5 roku zerwałem. Natomiast ta w której sie zakochałem i dla której potrafiłem planować etc rzuciła mnie. Cóż-życie. I przyziemność nie ma tu nic do rzeczy.

Gość wiarygodna ona
powiem szczerze, ale pewnie zaraz zostane zjechana ze po co z nim jestem: powiedział mi ze mnie kocha ,ja jemu niestety nie :( z tym, że widze ze jemu to specjalnie nie przeszkadza, podczas gdy mnie-coraz bardziej

Gość wiarygodna ona
Rocker... ?