Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszeee o pomoc....

YASMINELLE.czy wszystkie tabletki w tym opakowaniu sa

Polecane posty

Gość proszeee o pomoc....

takie same? bo otworzylam raz to opakowanie i wzielam dzisiaj tabletke z poniedzialku, ale potem otworzylam jeszcze raz(mozna podwojnie otwierac) i ta brakujaca tabletka jest na samym dole..nie wiem czy zrozumialyscie mnie..to sa moje pierwsze tabletki, dlatego przepraszam, ze tak pytam ale teraz juz sama nie wiem, boje sie ze cos zle zrobilam to jest wazne z ktorego rzedu sie zacznie..?bo raz ta brakujaaca tabletka jest w 1 rzedzie a potem w 3,,

Gość ulotkę przeczytaj
W opakowaniu masz taki papierek, to jest ulotka, należy ją przeczytać, a jak nie umiesz, to się skonsultować z lekarzem lub farmaceutą. Wybacz złośliwość, ale takie pytania potwornie wkurzają. A odpowiedź brzmi: tak, wszystkie tabletki Yasminelle w opakowaniu są jednakowe i maja taką samą zawartość hormonów, wszystko jedno od której zaczniesz, obojętnie który rządek, możesz zacząć od środka, albo od końca,

Gość blackcat
dlatego właśnie powinno się wydawać "licencje" na uprawianie seksu i antykoncepcje :o Najpierw czytaj ulotke a później zażywaj tabletki - nigdy na odwrót :o

Gość sensimilla13
Nie wiem po co te złośliwości jeśli ktoś kulturalnie pyta i prosi o pomoc. Przypomnijcie sobie jak same zaczynałyście brać tabsy i też nie wiedziałyście co robić więc może więcej zrozumienia dla "nowych". Jeśli chodzi o odpowiedz na Twoje pytanie to faktycznie wszystkie tabletki są takie same. Nazwy dni tygodnia są tylko po to żebyś miała osobiste rozeznanie i nie zapomniała o jakiejś. Sama miałam dylemat, z której strony opakowania powinno się rozpocząć więc lepiej pytać niż zrobić sobie krzywdę. A miłym Paniom polecałabym więcej zrozumienia bo pewnie nie raz same miałyście pytania na które nie znałyście odpowiedzi. Pozdrawiam:)

Gość elwirasek
wyrozumialosc wyrozumialoscia ale co nie laska przeczytac ulotki

Gość sensimilla13
Może i łaska ale przecież zawsze można odpowiedzieć skoro ktoś pyta...a jeśli kogoś drażni to, że inni nie czytają ulotek to może najlepiej zostawić temat niż pisać ironiczne odpowiedzi:)

Gość to jest forum
ale to jest forum i każdy może sobie pisać co chce ! :) ja nigdy nie musiałam zadawać takich głupich pytań, jak poznałam chłopaka i czułam, że niedługo zaczniemy uprawiać seks to poszłam do pani ginekolog, która mi wszystko dokładnie wytłumaczyła i dobrała odpowiednią antykoncepcję :) nawet ulotki nie musiałam czytać, ale przeczytałam kilka razy na wszelki wypadek