Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izunia198810

POMOCY POCZĄTKI CIĄŻY

Polecane posty

CZY LEKARZ MOŻE STWIRDZIĆ CIĄŻE PO 3 DNIACH OD ZAPŁODNIENIA?? PLISK APOMOCY BO WARIUJE MAM TAKIE OBJAWY JAK W CIĄŻY CO MAM ROBIĆ??

Gość angioletto
wydaje mi sie ze powinnas zrobic test najpierw a potem udac sie do ginekologa.jakie masz te objawy? co z miesiączką???

BOLĄ MNIE PIERSI WYMIOTY NUDNOŚCI BÓLE BRZUCHA W DOLE I OSŁABIENEI ORGANIZMU. HMM A MIESIĄCZKE POWINNAM DOSTAC 24LISTOPADA WIĘC NA TEST TO CHYBA ZA WCZEŚNEI BO TEST WYKRYWA CIĄŻE OD TYGDNIA

Gość patrząc obiektywnie
tak tak, lekarz wszystko moze. Dzieci drogie zabieracie sie do seksu a nawet nie wiecie ile trwa zaplodnienie? Najwczesniej po tyg mozesz zrobic test ciążowy z krwi beta hcg bo dopiero wtedy wzrasta hormon hcg wytwazany przez plod a objawy masz bo panikujesz i sobie wkrecasz bzdury:(

Gość nie panikuj
powinnaś wiedzieć, że do zapłodnienia nie dochodzi w minutę po stosunku

Gość przyszła_mamausia
poczekaj tydzień, zrób test ciążowyi i wtedy narzekaj

Gość angioletto
nie martw sie Izunia,kolezanka ma troche racji,moze to tylko stres. musisz sie uzbroic w cierpliwosc i zaczekac jeszcze te kilka dni a potem zrobic test.teraz i tak niczego sie nie dowiesz.mi tez kilka razy spoznial sie okres wiec i takie objawy sie wydluzaly w czasie.uszy do gory:)

Gość dziewczyno 3 dni
od zapłodnienia to chyba wrózka jedynie Ci potwierdzi lub wykluczy ciąże. Jeszcze jedna małolata, dzieci robią dzieci...

zrobiłam w zyciu kilka testów ale wydaje mi się że taki test to chyba minimum 6 dni od zapłodnienia. Jednak żeby był najbardziej wiarygodny to w dniu spodziewanej miesiączki i to w godzinach porannych.

Gość juka............
ciąża urojona... stąd wymioty i inne objawy

Gość ja już wiem jaki bedzie cd
zrobi test, bedzie negatywny, potem stwierdzi ze pewnie za wczesnie zrobiła i dalej bedzie sobie wmawiać ciąże aż dostanie okres.

Gość angioletto
przestan panikowac!!! niby tak wszystko wiesz,to nie przesadzaj! wez sie w garsc,i moze poczytaj troche innych tematow na forum,np jak przebiega proces zaplodnienia i jak wygladaja poczatki ciazy

Gość juka...
sądze że urojona bo nie mozna mieć objawów ciązy typu wymioty w 3 dniu po stosunku, do zapłodnienia dochodzi czasem nawet w dwa dni po seksie a może jescze plemniki nie doczekały sie jajeczka.

Gość juka...
wogóle wynika z tego co piszesz ze kochałaś się 14, 15 listopada, okres masz dostac 24 listopda to kochałas sie juz w niepłodnymokresie wiec małe masz szanse na ciąze. szkoda kasy na test.

Gość Izka120
Hej pomocy!!! czy w ciąży można mieć okres???? czy jestem w ciąży? Mam taką sytuację że mam okres ale mój brzuch jest powiększony, boli mnie w dole brzucha, mam mdłości i 6 listopada skończył mi się okres nie był obfity ani bolesny ale 11 dostałam go znowu i miałam go jeden dzień. Robiłam już trzy testy i wszystkie wyszły niepoprawnie ani na TAK ani na NIE tylko że nie poprawnie a robiłam go zgodnie z instrukcją. Cz mogę być w ciąży??????