Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z allegro

allegro

Polecane posty

Gość z allegro

Co znaczy aukcja od 1 zł bez ceny minimalnej?

Gość No dlaczego co

Gość z allegro
ludzkie problemy sie powtarzaja. Nikt nie powie? :(

Gość No dlaczego co
BEZ CENY MINIMALNEJ TZN ZE JESLI WYLICYTUJESZ PRZDMIOT ZA 2 ZL TO GO ZA TYLE KUPUJESZ I SPRZEDAWCA GODZI SIE NA TA CENE. JESLI JEST CENA MINIMALNA NP 50 ZL TZN ZA TYLE MINIMUM CHCE SPRZEDAC PRZEDMIOT. JAK WYLICYTUJESZ ZA NP 30 ZL NIE JEST ZWIAZANY PRAWNIE ABY GO CI SPRZEDAC

Gość z allegro
dzieki juz jestem spokojniejsza a troche sie wystraszylam i podejrzana mi sie licytacja wydala jak przeczytalam: AUKCJA OD 1 ZŁ BEZ CENY MINIMALNEJ!!! PROSZĘ O PRZEMYŚLANĄ LICYTACJĘ! NIE WYCOFUJĘ ZŁOŻONYCH OFERT! -autentycznie.

Gość No dlaczego co
Zawsze tak pisza:)

Gość z allegro
a ksiazka w ksiegarni kosztuje ponad 40 zl. do konca licytacji zostalo 12 dni, mam nadzieje ze nikt mnie nie przebije

Gość z allegro
a czy sprzedawca mogl specjalnie poac niska cene by nie poniesc jakis kosztow?

Gość z allegro
podnosze

Gość z allegro
bo nie wierze by byl do tego stopnia hojny. To tak jakby rozdawal ksiazki za darmo. sprawdzialam pozostale jego aukcje i wszytskie pozycje stoja od 1 zł.

mogl podac taka niska cene zeby miec nizsza oplate za wystwienie aukcji ;) ale nie licz,ze kupisz ja za ta zlotowke, duzo osob czeka z licytacja do ostatniej chwili

Gość z allegro
ale to by bylo wobec niego nie w porzadku :o niby ze za 1 zl chce sprzedac a pozniej sie okaze ze 101 zl :o i chyba bede mogla wystawic negatywny komentarz, poniewaz to jest nie w porzadku nie tylko wobec kupujacego ale i wobec allegro

on nie chce sprzedac za 1zl tylko wystawia aukcje od 1 zl, gdyby chcial sprzedac za 1 zl to wystwailby na :kup teraz" za ta zlotowke. cenka koncowa moze byc nawet 10000 i nie masz prawa wystwaic mu negatywa

Gość z allegro
no rozumiem aukcja trwa. ale chodzi mi o podwyzszenie bez uprzedzenia ceny ksiazki przez sprzedajacego za wyzsza ni wylicytowalam. zeby jak przyjdzie mi zaplacic nie bylo drozej.

sprzedawca nie moze podwyzszyc Ci ceny. dajmy na to wylicytujesz za 10 zł, taka jest cena koncowa i sprzedwaca musi sprzedac za dyche+koszt przesylki oczywscie. dlaczego? dlatego,ze aukcja jest bez eny minimalnej. gdyby byla z cena minimalna i gdyby to bylo np. 35 zl a aukcja sie skonczy na 10 zl, to sprzedawca nie sprzeda Ci tej ksiazki i nie masz prawa dac mu negatywa, poniewaz zastrzegl sobie, ze aukcja jest z cena min.

Gość z allegro
acha teraz kaman:) dzieki