Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeeeee

Ile mozna czekac na tego jedynego faceta ???

Polecane posty

Gość eeeeeeeee

mam juz dosc :(

Gość eeeeeeeee
Tez tak sobie myslalam ze pierwszego z brzegu i nic i tak nigdy z tego nie wyszlo :/

Gość zaciekawiony26lat
Ile można czekać na tą jedyna kobietę :)

Gość z pierwszym z brzegu
to mozna się jednynie bawić i przy nim czekac na tego jedynego,zapewne znajdzie sie w najmniej odpowiednim momencie,ja tak miałam

Gość Marta* leniwiec
kurde, jak do usranej, to trochę długo :(

Gość eeeeeeeee
do zaciekawiony26lat ale zauwaz ze Ty jestes facetem a facetom zawsze jest latwiej znalezc dziewczyne bo wystarczy zagadac i znajomosc sie rozwija a dziewczyna co ma sobie przypalu narobic :?

Gość z pierwszym z brzegu
przestańcie sie mazać ,ja czekałam też dlugo az w koncu spotkałam tego odpowiedniego i poznałam co to miłość ,prawdziwa milość

Gość Marta* leniwiec
:D uśmiecham się, klamerki pomagają :P nie powinnam pić nie powinnam pić nie powinnam pić nie powinnam pić nie powinnam pić nie powinnam pić nie powinnam pić nie powinnam pić nie powinnam pić nie powinnam pić nie powinnam pić nie powinnam pić nie powinnam pić nie powinnam pić nie powinnam pić nie powinnam pić nie powinnam pić nie powinnam pić nie powinnam pić nie powinnam pić nie powinnam pić nie powinnam pić nie powinnam pić nie powinnam pić nie powinnam pić nie powinnam pić nie powinnam pić nie powinnam pić nie powinnam pić nie powinnam pić nie powinnam pić nie powinnam pić nie powinnam pić nie powinnam pić nie powinnam pić nie powinnam pić nie powinnam pić nie powinnam pić nie powinnam pić

Gość zaciekawiony26lat
eeeeeeeee do zaciekawiony26lat ale zauwaz ze Ty jestes facetem a facetom zawsze jest latwiej znalezc dziewczyne bo wystarczy zagadac i znajomosc sie rozwija a dziewczyna co ma sobie przypalu narobic :? i tu sie niezgodze to dziewczyna jest łatwiej wiekszy dekold krutsza spudniczka i tylko złowić tego najciekawszego a co ma powiedzieć facet nieśmiały ??

Gość a mnie nikt nie kocha
całe życie możesz sobie czekać na faceta/kobietę i się nie doczekać

Gość no właśnie 245678
jak facet ma 170 cm, nie jest przystojny, nie jest wygadany i jest do tego nieśmiały to nigdy nie pozna dziewczyny bo nawet jak sie odważy to ta go spławi i będzie dalej czekać na księcia

Gość zaciekawiony26lat
nie ma co sie smutać trzeba patrzeć na to realnie pociąg fizyczny musi być :) walcze z nieśmiałoscia ale każdy to olewa jakoś dziwnie sie porobiło w tym świecie liczy sie wyglad portfel a nie człowiek nikogo nie obchodzi ze ktoś coś czuje

Gość ktosssssssss
Jak facet jest nie najgorszy i w sumie nie glupi tylko nie smialy i nieufny to tez nie ma szans bo go zadna nie zauwazy. Zeby nie bylo to nie jest autoreklama tylko stwierdzenie faktu. :)

Gość bo kobiety to hippokrytki

Gość eeeeeeeee
ta kobiety to mezczyzni przebieraja w dziewczynach i wybieraja

Gość ja juz czekam ponad 24 lata
ale glupia wciąż mam nadzieje :)

Gość eeeeeeeee
no ja mam dopiero 18 i wszyscy mi mowia ze mam jeszcze czas ale no wlasnie ile ja go mam Ty teraz napisalas ze czekasz 24 to jednak jak widac ciezko jest znalezc ta odpowiednia osobe ;/

na "tego jedynego" mozna czekac długo, co nie przeszkadza tymczasem spotykac sie z innymi, może nie "tymi jedynymi", ale też fajnymi ;)

Gość eeeeeeeee
tak tylko te zwiazki sa jakies takie dziwne bez milosci no i tylko takie od tak

Gość od_skocznia
do skutku i ani chwili dłużej :)