Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem porąbana

Pomocy, nie potrafię się kontrolować

Polecane posty

Gość jestem porąbana

Tydzień temu ze mną zerwał. Nie odzywałam się przez ten tydzień, udawałam chłodną i oziebłą... A dzisiaj, co za okropny dzień, nie wytrzymałam i napisałam do niego, zaczęliśmy sie wygłupiać... Potem zeszło na poważniejsze tematy, spytałam jak mu beze mnie i wyszło na to, że dobrze, bo ma wreszcie ten swój cenny czas dla siebie :( Nie umiem się kontrolować, myślę o nim, piszę, robie z siebie idiotkę, szalejącą za nim... Pomóżcie :( Chcę go olać, chcę by cierpiał jak ja :(

Gość porąbana wersja 2
kurwa mam identycznie kiedy to minie?>???????????

Gość malazagubiona
wiec tej kontroli staraj sie uczyc. zaden facet nie chce kobiety ktora sie poniza i nie ma godnosci. to on zerwal, wiec trzeba sie z tym pogodzic i juz. ja wiem ze prosto sie pisze, ale sama to przerabialam i uwierzcie mi ze facet straci przez to do was szacunek

Gość mycha*
najprostsza metoda? pousuwać zdjęcia, wyrzucić prezenty i co najważniejsze wyeliminować wszystkie możliwości kontaktu - usuwamy nr z komórki, wszelkie numery gg i tym podobne sprawy :) nic tak dobrze nie skutkuje :) pozdrawiam

Gość malazagubiona
O ja tak robilam jak mycha, rzeczywiscie skuteczne :) wykasowalam zdjecia, powywalalam z zasiegu wzroku jego rzeczy, usunelam wszelki kontakt i zabralam sie za nowe zajecia, zeby nie myslec, zeby poznac innych ludzi. Po jakims miesiacu bylo coraz lepiej

Gość mycha*
moment usuwania bywa trudny ale potem jest tylko lepiej i coraz lepiej ;)