Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to moja obsesja

Jak walczyc z obsesja?????

Polecane posty

Gość to moja obsesja

Przez 2lata kochalam sie w chlopaku ktory mnie zwodził,robil nadzieje....a potem okazalo sie ze bylam jedna z wielu itp.Zerwalam z nim znajomosc...ale teraz nie moge sobie znalesc miejsca.Nie zalezy mi na niczym....nawet na studiach,ciagle mam doline ,rycze,czasem mam wrazenie ze juz mam obsesje na jego pukncie...zagladam na gg na nk.....masakra.Nie daje rady.czuje sie psychicznie wykonczona!!!!:(

Gość to moja obsesja
dzielic?nie rozumiem????to zalezy czym....

Gość to moja obsesja
cos Ty-nie mam zamiru sie dzielic facetem-dlatego zerwalam z nim kontka....i nie zaluje bo przy rozstaniu wyszlo szydlo z worka jaki jest naprawde!!!!!chamski i wredny!!!!!slodka minka na zewnatrz....a tak to.....szkoda gadac.......ja nawet nie chce go...tylko aby mi juz przeszedl..aby nie byl w mojej glowie,.aby mnie nie ciąganelo do patrzenia na jego fotki..... chcialabym sie zajac praca i nauka(jestem na 1roku mgr)a jak na razie to chyba zawale najblizsze koło.... nie wiem co zrobic aby sie wziac w garsc!!!!:(

Gość to moja obsesja
niestety wyjechac nie moge....nie mam juz urlopu tyle:( ale chyba pojde na L4 bo czuje ze psychicznie wysiadam.... chyba tez te moje prblemy z wakakcji mi sie na tym odbily(cale wakakcje konczylam pisac prace licencjacka i mialam problemy z promotorem)a we wrzesniu mialam obrone....chyba to jakas tez reakcja...do tego teraz ten facet.......musze odpoczac.........