Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana nie w tym co trzeba.

pomozcie prosze.

Polecane posty

napisze najkrocej jak sie da:) otoz od 2 lat jestem ze swoim chlopakiem,tak sie akurat stalo,ze spedzam bardzo duzo czasu z jego znajomym (wspolna praca, dojazdy) i chyba sie w nim zakochalam:( on ma dziewczyne bardzo bardzo dlugo,wiem,ze on na mnie tez ukradkiem spoglada,zawsze pomaga,usmiecha sie,zagaduje...wiem,ze na pewno jestem atrakcyjna i to mnie dobija:( bo wciaz tylko mysle,co by sie wydarzylo,gdyby doszlo do zblizenia miedzy nami...wciaz tylko fantazjuje. rano budze sie i przytulam do mojego faceta i wyobrazam sobie,ze to ten drugi. co ja mam robic, bo zwariuje, pomocy :(

wiem,ze na pewno dla niego jestem atrakcyja,zeby nie bylo ;)

nie napislalam tego po to,zeby jakas zakompleksiona laska mnie oceniala tylko po porade wiec daruj sobie ;)

Gość przejdzie ci
tez miałam takie wizje ,podobał mi każdy kumpel mojego faceta ale ZASADY zwyciężyły .Nigdy go nie zdradziłam chyba ze fantazjując o innych ale cieleśnie -NIGDY

to jest smieszne,ale jak ludzie pisza posty i OD RAZU WIDAC ZE TO PROKOWACJA, to temat rozwija sie na 20 stron,a gdy ja prosze o rade to mi ktos mowi,ze to prowokacja......kafeteria to dno :O

slabe te wasze podszywy

Gość przejdzie ci
wystarczyła świadomość ze podobam sie innym i nie kusiłam losu

Jezeli myslisz non stop o innym a tym bardziej przytulajac sie do chlopaka myslisz tez o innym to znak ze nic nie czujesz do swojego chlopaka i Wasz zwiazekprzedzej czypozniej sie rozpadnie.Ja jestem zdania ze jezeli czlowiek sie w kims zakocha to trzeba zrobic wszystko zeby dac tej milosci rozkwitac.Trzeba walczyc,zeby pozniej nie miec do siebie zalu,ze sie nie probowalo:)

ladypretensja- ale ja nie jestem na tyle odwazna zeby cos zaczac. on jest bardzo dlugo ze swoja dziewczyna, czesto na nia narzeka, ale....nie wiem czy bym sie odwazyla..a co do tego czy czuje cos do mojego chlopaka...sama nie wiem,ale od kiedy tak duzo czasu spedzam z tamtym.. poza tym..to jest DOBRY kolega mojego faceta:(

Gość przejdzie ci
ledyP...-nie sama miłością człowiek żyje,trzeba brać tez inne wartości pod uwag ie.miłość miłością ,ale na partnerstwo,zrozumienie ,bezpieczeństwo trzeba se zapracowac

Gość przejdzie ci
a ile masz lat zakochana?

Gość przejdzie ci
oj długo ,nie pamiętam nawet ile , bo to było dawno temu jak miałam ze 20 lat ,teraz mam 32 i jestem stabilna ,ale coś mi podpowiada ze jakieś parę miesięcy mnie tak TO ciągnęło

Gość przejdzie ci
w sumie zaproponowałam żebyśmy odpoczęli na wakacje od siebie bo tez jakoś nam sie w tedy nie okładało

Gość przejdzie ci
układało*

Gość przejdzie ci
no właśnie ja tez taka skomplikowana byłam ciągle kimś zauroczona ale to przechodzi

mam nadzieje, ze przejdzie i oby jak najszybciej :) dzieki!! a do tego mojego wiernego podszywacza to tak sie zastanawiam w jakim wieku jestes,bo myslalam,ze juz nawet 16l. nie chce sie w takie rzeczy bawic.... :O kafeteria spadla do takiego poziomu,ze pozal sie boze. na 10 osob spotkasz 2 normlane. ;/

Gość przejdzie ci
ja to nie wiem czy nawet pisze z normalna osoba

Gość przejdzie ci
tylko dlatego pisze ze ten temat kiedyś byl mi bliski,i co drugi nick gada na temat

Gość przejdzie ci
reszta to hołota ,spadam

Gość przejdzie ci
życzę powodzenia i wiele szczęścia ,papa