Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatuszekNIEBIESKI

Proszę pomóżcie mi - mam strasznego DOŁA -

Polecane posty

Gość kwiatuszekNIEBIESKI

Proszę doradźcie mi. Mam ogromny problem. Jestem strasznie blada, mam bardzo jasną karnację. Chciałabym nareszcie poczuć się taka piękna . Strasznie mi przeszkadza ta bladość. Juz nawet w pracy pytają mnie sie, czemu jestem taka blada, że może chora jestem. Strasznie mnie to ZDOŁOWAŁO :-(:-(. Chciałabym choć na święta opalić się w solarium. Ale niestety mam bardzo dużo pieprzyków na całym ciele, najwięcej na plecach. Są różne, nmniejsze i większe, niektóre trochę odstają. Czy to oznacza, że powinnam nie iść do tego solarium? Aby uzyskać efekt powinnam teraz już zacząć chodzić i przez jakiś miesiąc, z odstępami około 3 dni regularnie na jakieś 5 minut. Co zrobić??

Gość kwiatuszekNIEBIESKI
Bardzo boję się raka skóry i nie wiem co zrobić. Czy ktoś tez ma taki problem?

Użyj balsamu brązującego, a tylko lekarz Ci moze powiedzieć czy Twoje pieprzyki moga być rakotwórzcze... myślę, że powinnaś więcej przebywać na dworze, wtedy twarz Ci się ładnie zarumeni i będziesz wyglądała zdrowo, nawet zimą się opalisz, w górach :)

Mam tak samo, bardzo jasna karnacja, wygląda wręcz chorobliwie. Czasem chodzę na solarium, ale max na 7 minut, bo inaczej jestem czerwona jak burak. Generalnie bardzo ciężko uzyskać opaleniznę przy tak jasnej skórze. Zresztą wiem, że nie powinnam (mam pieprzyki tak jak i ty). Kiedyś używałam samoopalacza, efekt był nawet ok. Teraz mi się nie chce ;-) A tak na co dzień to używam podkładu (ale też jasnego) i podkreślam policzki różem, od razu to inaczej wygląda.

Gość kwiatuszekNIEBIESKI
Dziękuję bardzo wszystkim za rady :-), spróbuję z tym samoopalaczem i poczytam też z tej stronki. Wcześniej nie mogłam odpisać, bo jestem w pracy i akurat był szef. pozdrawiam :-).