Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojaca sie 555555

sprawa w sadzie o ustalenie ojcostwa--pomocy

Polecane posty

Gość bojaca sie 555555

dostalam wezwanie do sadu na taka sprawe,w skrocie:moja pseudo przyjaciolka jednej nocy 3 lata temu "puscila"sie z gosciem "z marginesu"i ma z nim dziecko,on nie chce jej ani dziecka znac ,ona twierdzi ze ja jestem jedynym swiadkiem bo tamtej nocy w klubie widzialam ja z nim...fakt widzialam,ale co z tego?przeciez nie bylam materacem?ja potem poszlam do domu a ona zostala..ona twierdzi ze ja "wiem"ze on jest ojcem,boje sie zeznawac..boje sie jego,ze sie zemsci..jak wogole wyglada taka sprawa...dodajcie mi otuchy?boje sie....

Gość bojaca sie 555555
hej hej...

Gość karoolek...
powiedz tyle ile wiesz , a On nie bedzie mial ci miec czego za złe , po prostu powiesz iż widziales go , ale w okolicznosciach ktore nie wskazują na to iż spali z sobą , po za tym to dla mnie dziwne nie tak ustala sie ojcostwo , od tego są badania które sad zleca !

Gość bojaca sie 555555
karolek---chodzi o to ze najpierw musi byc sprawa w sadzie,ja ponoc jestem jedynym swiadkiem bo bez swiadka ona nie dostanie pieniedzy z funduszu..boje sie ze on sie zemsci ze ja wogole zeznawalam...

Gość no to powiesz to co
tu napisałaś, że widziałaś go w klubie. Przecież nic innego nie wiesz. A od ustalania ojcostwa są badania DNA a nie swiadkowie

Gość karoolek...
ale on wie ze ty nie masz na to wpływu!! dostajesz wezwanie z sadu na które sie musisz wstawic !! a to co powiesz to inna bajka !

Gość bojaca sie 555555
to po co ta sprawa wogole jak dna jest obligatoryjne?

Gość karoolek...
ty jemu nie jestes w stanie zaszkodzic , powiedz to co wiesz dodac , ze z innymi też ja tamtego dnia , nocy widzialas i tyle

Gość no to powiesz to co
no przecież sama już odpowiedziałaś wyżej, że dziewczyna potrzebuje świadka, bo inaczej będzie musiała płacić za zrobienie DNA. A to niestety dość kosztowna sprawa

Gość bojaca sie 555555
no tak bylo,a w sumie ze ona twierdzi ze on jest ojcem to jej sprawa niech to udowadnia...dzieki

Gość karoolek...
skoro Cie w to wciagła, a tobie to nie pasuje mozesz prawde przedstawic tak by sobie jak to twierdzisz nie zaszkodzic , czyli ze tamtej nocy widzialas ich razem np. przy barze ,m czy jak rozmawiali , ale i z innymi tak samo ją widzialaś , a czy to jest tren pan o którym Ona mówi to ty nie pamietasz , wiele osób tam wtedy było ! wielu facetów !