Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
plana

z kim naprawde jest nie tak?

Polecane posty

HEj, mam problem ze swoim facetem. JEst on typem czlowieka, ktory uwielbia flirtowac. Wiem ze mnie kocha, przyjechal dla mnie z bardzo daleka, mowi ze mnie kocha i to okazuje, mieszkamy razem ale....no wlasnie on kocha wszystkie kobiety. Co jakis czas poznaje nowe kolezanki i po pracy zostaje chwile zeby z nimi pogadac, umawia sie na sesje zdjeciowe( studiuje fotografie), przychodzi do domu i mi wszystko opowiada ze poznal nowa kolezanke, ze jest ładna i umowil sie z nia na sesje. Kiedy juz mu mowie ze nie chce tego sluchac bo mi to sprawia przykrosc i sie wkurzam to on sie smieje ze mnie. Mowi ze jestem paranoiczka, ze on juz nie moze miec kolezanek i ze mu wszystkiego zabraniam...a to nei prawda. Chce tylko zeby mial kolezanki z prawdziwego zdarzebna a nie z nimi flirtowal i nie mowil im ze sa ladne itp a potem jeszcze mi tego nie opowiadal. Czasem czuje sie jak jakis jego kumpel ktory opowiada o swoich ladnych nowych kolezaneczkach.... Myslalam nawet zeby juz to skonczyc wszystko i przestac sie meczyc bo nie moge zniesc takiego zachowania...ale ja go kocham i on mnie i to jest ten bol... troche sie rozpisalam:) bylabym wzieczna jakby ktos pomogl mi w tej sprawie, pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować